23948sdkhjf

Adrian er udlært elektriker hos EL:CON og vil arbejde med projekter

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Adrian Lorenc er udlært elektriker den 6. marts 2019 hos EL:CON i Aarhus. Han er udlært i Serviceafdelingen men har de sidste par måneder af sin læretid været tilknyttet Projektafdelingen – og her ønsker han af fortsætte som udlært elektriker.

Af Mette Riis, HR og kommunikation, meri@elcon.dk

»Vi har været glade for at have Adrian hos os i Serviceafdelingen. Han er en høflig ung mand, som udviser stor interesse for faget og kommer godt ud af det med sine kollegaer. Han har også klaret sig godt på skolen, så vi tænker, at vejen er åben for hans videreudvikling i el-faget, og det er dejligt, at han har valgt at fortsætte i EL:CONs Projektafdeling i Aarhus«, forklarer serviceleder Flemming Konradsen.

I øjeblikket arbejder Adrian og projekt-kollegaerne på EL:CONs entreprise: »Generationernes Hus« på havnefronten i Aarhus: »Jeg kan godt lide at være med til at arbejde på og se et spændende projekt som dette tage form. Så jeg er sikker på, at dét her er det helt rigtige faglige match for mig«, fortæller Adrian.
Han har da også afprøvet flere andre karrieremuligheder, inden det endelige valg faldt på elektrikerfaget: »Jeg har taget en del af kokkeuddannelsen, læst HG og arbejdet som IT-supporter – men jeg ville ud og bruge min viden og kunnen fx på en byggeplads. Dét har jeg mulighed for nu«.

Adrian mener, han fremover bliver inden for el-faget: »Men det kan da godt være, jeg på sigt skal afprøve andre af EL:CONs afdelinger og nye kompetenceområder«.

Gode kollegaer og havfiskeri
Adrian lægger stor vægt på såvel fagligt dygtige kollegaer som på det sociale liv på arbejdspladsen: »Jeg har nogle rigtig gode kollegaer, og vi går godt i spænd sammen. Jeg var også rigtig glad for min Buddy (en slags mentor, alle lærlinge i EL:CON har, red.) i Serviceafdelingen – ham har jeg en god og tæt forbindelse med«.

I fritiden sejler Adrian ca. 30 m ud fra Aarhus’ kyst i en gummibåd sammen med en ven. De er nemlig bidt af havfiskeri og at fiske efter sæsonens fisk: »Der er masser af fisk. Vi har fanget mange hornfisk, makreller og sild. Bagefter etablerer vi en rygeovn inde på havnen, ryger fiskene på stedet og spiser dem med stor fornøjelse«.

Og ja, det er selvfølgelig Adrian, der qua sin kokkeerfaring står for menuen:-)

Stort tillykke med svendebrevet Adrian:-)

Se mere om EL:CONs lærlingeprogram


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.125