23948sdkhjf

Ekstra fokus på planlægningen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hedema A/S

Dennis Christiansen blev ansat som planlægger hos Hedema i juli måned 2018. På tre måneder er det lykkedes ham at øge leveringssikkerheden med 5 %, udelukkende gennem bedre planlægning.

Men det er slet ikke nok for Dennis:

”Vi mangler 7-8 %, før vi er, hvor vi gerne vil være, og det skal vi nok komme, nu hvor vi prioriterer planlægningen og fokuserer på, hvordan vi kan øge kapaciteten gennem planlægning og optimering,” siger han.

Planlægning er blevet det næste indsatsområde hos Hedema, fordi produktionen er optimeret så mange andre steder – og nu er turen altså kommet til flowet gennem produktionen.

Men hvad er det god planlægning kan tilføre en produktion som Hedemas?

”Vi kan overskue vores leverancer med en længere tidshorisont, så vi får givet kunderne realistiske leveringstider fra starten. Og så får vi et overblik over kapaciteten og ressourcerne, så vi ved, hvad vi har at gøre med – det giver et bedre flow og dermed større fleksibilitet og mindre uforudset overarbejde.

Det giver glade og tilfredse kunder. Og det giver tilfredse medarbejdere og i sidste ende overskud på bundlinjen.

Dennis Christiansen planlægger på alle afdelinger og maskiner i den 85 mand store produktion. Udfordringen er at få kapaciteten til at passe sammen med kundernes ønsker, Hedemas plan og de toptimale flow mellem afdelingerne. Dennis sørger for, at de forskellige afdelinger får en oversigt over, hvad de har inde i løbet af en dag, så de kan få overblikket over start, slut, antal timer, hvor langt emnerne er, og om der er forsinkelser. Det sker både digitalt gennem skærme i produktionen og gennem et udtræk fra økonomisystemet, som udleveres hver morgen.

Læs flere nyheder her: https://hedema.dk/aktuelt/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hedema A/S

Vejlevej 158
8700 Horsens
Danmark
Hedema A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.156