23948sdkhjf

Udlært hos EL:CON - Jonas er elektriker med stort gå-på-mod

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Jonas Just Hansen er udlært elektriker den 9. marts 2019 hos EL:CON i Grenaa, og den nyudlækkede elektriker med et stort gå-på-mod er klar til nye udfordringer.

Tekst Mette Riis, HR og kommunikation, meri@elcon.dk

»Jonas har lige fra starten af sin læretid udvist stor interesse for alle fagets aspekter og kaster sig gerne ud i nye opgaver med stort gå-på-mod. Jonas brænder for at udføre sit arbejde godt, han er en god elektriker, så vi er helt trygge ved at sende ham videre på nye opgaver«, forklarer serviceleder Jesper Nielsen Hindkjær.

»Jeg har været med på industriopgaver her hos EL:CON i Grenaa, og det har været spændende. Jeg er mest til større projekter, gerne de lidt rutineprægede opgaver, men hvor jeg kan være med til at følge projektet helt til dørs«, fortæller Jonas.

Lys fremtid og gode kollegaer
Svendeprøven er godt overstået, og det er vigtigt for den nyudklækkede elektriker at fortælle, at han har været meget glad for sin læretid i Grenaa: »Afdelingen i Grenaa har lige fra starten taget så godt imod mig. Og jeg sætter stor pris på den måde, hvorpå både min chef og kollegaer har håndteret det, både under og efter at jeg desværre har været sygemeldt i en periode«.

Jonas er helt klar til at arbejde igen og ser lyst på fremtiden, og han ser ligeledes tilbage på en læretid med gode indtryk og oplevelser: »Jeg har haft mulighed for at blive godt oplært i et samarbejde med svende, der har været gode til at forklare det store billede for mig som lærling. Og så har jeg da også været temmelig positivt overrasket over, at den administrerende direktør sådan kommer og besøger os lærlinge ude i lokalafdelingen og på Den jydske Haandværkerskole, når vi er på EL:CON Moduler«.

Fremtiden på det personlige fritidsplan er lige nu løbetræningen op til New York Marathon i november 2019. Men fagligt har Jonas også lagt nye fremtidsplaner: »Jeg har tænkt at starte på ingeniørstudiet til august, og når jeg bliver færdig, kan jeg deltage i byggeprojekter og bidrage med min viden fra begge sider af bordet«.

Stort tillykke Jonas - held og lykke i New York:-)

Se mere om EL:CONs lærlingeprogram


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.174