23948sdkhjf

Ny Sigma app giver Jeudans tilbudsafdeling store tidsbesparelser ved indlæsning af tilbudslister  

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sigma Estimates

I Sigmas app-univers åbner den nye app, Sigma Excel Tilbudslistetool, nu op for en effektiv og automatisk genvej til indlæsning af tilbudslister.

Det giver ejendoms- og servicevirksomheden Jeudans beregnere og projektledere et bedre overblik og sparer dem for tid.

Hvert år udfører tilbudsleder Martin Andersen og hans team i tilbudsafdelingen hos Jeudan over 500 kalkulationer på byggesager. Nogle af dem er af en størrelse med hundredvis af specifikke punkter, hvilket betyder, at arbejdsprocesserne har stor betydning for tidsforbruget.

Så da Sigma sidste år kontaktede ham med app’en Sigma Excel Tilbudslistetool, som optimerer arbejdsgangen med at importere og eksportere tilbudslister til Sigma, var han meget interesseret i at teste den.

- Vi søger konstant metoder til at optimere vores arbejdsgange når vi kalkulerer, og en app som Sigma Excel Tilbudslistetool, er noget der kan mærkes i afdelingen, siger Martin Andersen og tilføjer:

- Tidligere når vi fik en tilbudsliste, skulle vi manuelt indlæse den i Sigma. Kom der efterfølgende rettelser til tilbudslisten, skulle vi også selv manuelt ændre mængder, tilføje nye punkter og slette udgåede. Var det en stor sag, kunne det godt tage lang tid, men nu kan vi med et enkelt klik vælge og indlæse revisionen, og så sker det automatisk

Han nævner, at app’en også har sine forcer i forbindelse med ændringer, samt udlæsning af priser, hvilket også tæller på plussiden i Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed.

Fundamentet for flere optimeringer.

Martin Andersen peger yderligere på, at det også er en stor gevinst, at priserne nu tilbageføres automatisk, så fejlmarginen for tastefejl derved er minimeret.

Han tilføjer, at der ofte kommer rettelser til tilbudslisten fra en af firmaets 22 projektledere, der navigerer de årligt over 200 byggesager, hvor mere end 350 Jeudan-håndværkere hver dag er beskæftiget. Disse ændringer er blevet hurtigere og nemmere at håndtere for beregnerne, med den nye app.

- Kommer der en opdatering til tilbudslisten, husker Sigma Excel Tilbudslistetool den oprindelige opsætning, samtidig med, du får en markering over, hvad der er ændret, så du kan bevare overblikket.

- Vi er med andre ord godt tilfredse med Sigma Excel Tilbudslistetool, der sparer os for tid og kontrol. App’en danner fundament for yderligere digitalisering af vores arbejdsgange når vi kalkulerer, og den skal kommunikere med andre programmer, hvor vi forventer endnu større besparelser i fremtiden, konkluderer Martin Andersen.

Tilbudslister mere og mere udbredt

Tilbudslister er mere og mere udbredt inden for byggeriet og bruges af alle faggrupper, herunder entreprenører, murere, tømrere og andre håndværksfag. Tilbudslister er især brugt på de større sager.

I forbindelse med udbud på opgaver sender bygherre typisk tilbudslister til de indbudte håndværkere sammen med bl.a. tegninger og arbejdsbeskrivelser. Tilbudslisterne sikrer, at alle de indbudte håndværkere byder på fuldstændigt ens betingelser. Det gør det nemmere at sammenligne tilbuddene med hinanden. Tilbudslisterne kan f.eks. indeholde mængde-, del- og m²-priser.

Fungerer som en traditionel app

Sigma Excel Tilbudslistetool udvider mulighederne på samme måde som en app til en smartphone. Det handler om at forbinde Sigma til andre systemer og programmer og derved udvide funktionerne i programmet.

Forbindelsen automatiserer og effektiviserer mange af de administrative og manuelle overførsler mellem to systemer – samtidig minimeres risikoen for fejl.

Sigma Excel Tilbudslistetool er et led i Sigmas strategi om at opbygge et app-univers rundt om Sigma programmet, så beregnere og projektledere kan vælge mellem de bedste apps på markedet til lige præcis deres behov.

 Sigma Excel Tilbudslistetool i Sigma koster 79 kr. per måned per bruger.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sigma Estimates

Høje Taastrup Boulevard 20
2630 Høje Taastrup
Danmark
Sigma Estimates

Send til en kollega

0.125