23948sdkhjf

Syddansk Erhvervsskole i Vejle, bygger nyt

| Medlemsnyhed | Indrykket af H. Skjøde Knudsen A/S

Syddansk Erhvervsskole bliver samlet på en adresse, når de flytter ind i de nye bygninger, hvor der idag kunne fejres rejsegilde for håndværkere og skolens medarbejdere.

Det er godt 7 mdr. siden SDE-direktør, Lars Bregnehøj og Vejles borgmester Jens Ejner Christensen, tog det første spadestik til det nye skolebyggeri, på Boulevarden i Vejle. Idag kunne der så holdes rejsegilde, med krans på toppen af bygningen og den traditionelle pølse & brød til de fremmødte.

Det er et byggeri som SDE glæder sig til at tage i brug, det kunne man høre på talerne fra bestyrelsesformand for SDE, Torben Mølgaard Andersen og SDE-direktør Lars Bregnehøj Hansen, der lige som Skjødes afdelingschef Jørgen Frank havde rosende ord og hurra råb for projektet.

Det bliver IT-studerende, el-lærlinge, elektrikere og automatteknikere som i fremtiden vil uddanne sig på Syddansk Erhvervsskole, til fremtidens job- og det bliver i ganske særlige omgivelser, hvor der er indtænkt masser af lys fra de store loft til gulv vinduer. Her vil være fleksible undervisningslokaler, praktiklokaler og studieområder for skolens elever. Bygningen er ombygget om et fælles område som er åbent helt op til 2. sal hvor der iøvrigt anlægges en attraktiv tagterrasse med god udsigt over Vejle.

5700 kvartratmeter får de kommende elever at boltre sig på når de flytter ind til til årsskiftet. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
H. Skjøde Knudsen A/S

Blækhatten 27
5220 Odense sø
Danmark
H. Skjøde Knudsen A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.143