23948sdkhjf

BIM Equity går WebiAmok

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

De kommende måneder er der mulighed for at blive opgraderet i ARCHICAD, Solibiri Model Checker, Bluebeam og Twinmotion. Tjek hvilke gratis webinarer, du kan deltage i.

Vidensdeling og uddannelse er en integreret del af BIM Equitys virke. Derfor afholder vi løbende kurser, gå-hjem-møder og webinarer for at skubbe byggeriet i en til stadighed mere digital retning.
 
I foråret har vi programsat fire gratis webinars, som henholdsvis guider dig gennem programmer som ARCHICAD, Bluebeam, Solibri Model Checker og Twinmotion.
 
Bluebeam Webinar – fredag d. 29. marts kl. 10
Bluebeam giver dine PDF et intellingensboost og får dine tegninger, planer og dokumenter til at fungere smartere. Bluebeam er prisbelønnet softwareteknologi til PDF-oprettelse, -redigering, -annotation og -samarbejde under projektering og udførelse.
 
Invester en time og bliv klogere på, hvordan Bluebeam giver dine PDFer et intelligensboost.
 
Tilmelding til Bluebeam Webinar her >>  
 

Solibri Webinar – fredag d. 12. april kl. 10
Skal du kvalitetssikre, udføre kollisionskontrol, koordinere fagmodeller eller arbejde regelbaseret? Så er Solibri Model Checker et oplagt valg.
 
Invester en time og bliv klogere på, hvordan Solibri Model Checker kvalitetssikrer dit projekt – og giver dig nattesøvnen tilbage.
 
Tilmelding til Solibri webinar her >>  


ARCHICAD Webinar – fredag d. 10. maj kl. 10

ARCHICAD er BIM-værktøjet, der forstår og understøtter arkitekternes arbejdsprocesser gennem hele workflowet er det bedste værktøj til at udvikle kreative, bæredygtige og visionære projekter.
 
Invester en time og bliv klogere på, hvordan du som arkitekt kan anvende BIM til at optimere dit arbejde. 

Tilmelding til ARCHICAD webinar her >>  
 

Twinmotion webinar - fredag d. 24. maj
 
Twinmotion er visualiseringsprogrammet, der løfter kvaliteten af dine renderinger og videoer til et nyt niveau. Twinmotion er kompatibelt med stort set alle eksisterende 3D-modelleringsprogrammer. Du henter bygninger fra andre 3D-programmer, mens plugins sikrer direkte synkronisering til eksempelvis Revit og ARCHICAD. Fra andre 3D-programmer som f.eks. Sketchup, Rhino, Cinema 4D og 3dsMax eksporterer du blot en fil, der importeres i Twinmotion.
 
Invester en time og lær at løfte dine renderinger til et nyt niveau.
 
Tilmelding til Twinmotion webinar her >> 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

BLOXHUB, Bryghusgade 8
Indgang C, 3.sal
1473 København K
Danmark
BIM Equity A/S

Send til en kollega

0.126