23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fibergipsplader gav ét af Danmarks største hoteller flere kvadratmeter

Det nye hotel Scandic Kødbyen er med sine 370 værelser, 4.000 kvadratmeter og et budget på 600 mio. kr. et af de største hoteller i Danmark. Fibergipsplader fra fermacell var med til at gøre brugsarealet af det stilfulde hotel endnu større..

Scandic Kødbyen på Vesterbro i København, der stod færdigt medio 2018, er en vigtig brik i den sociale og arkitektoniske opgradering af Skelbækgade – en gade, der i årtier er blevet associeret med Vesterbros arbejderklasse og den udbredte gadeprostitution.

En hvidpudset facade med store, vandrette vinduesåbninger giver bygningen et modernistisk og stilfuldt udtryk, men hotellet er stadig designet med respekt for sin rå placering og imødekommer og bidrager til Kødbyens restauranter, barer og rummelige miljø.

Det er Danielsen Architecture, der sammen med Halmtorvet 29 A/S, Tetris A/S og Niras A/S har projektudviklet arealet. Under opførelsen valgte totalentreprenør Einar Kornerup at bruge fibergipsplader fra producenten fermacell. Det har både givet et større brugsareal til hotelgæsterne og en hurtigere og mere effektiv byggeproces.

Læs mere her.

James Hardie Denmark
Kirkevej 3
8751 Gedved
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27395503
P nummer: 1006445127

Send til en kollega

0.046