23948sdkhjf

Gratis pjece om trægulve og indeklima

| Medlemsnyhed | Indrykket af Træinformation

Forbrugerne har i dag meget høje forventninger til ensartetheden af trægulve. TRÆfakta 14 fokuserer på netop de forhold, der har betydning for at opnå små og ensartede tolerancer for især fuger mellem gulvbrædderne.

Nyhed: TRÆfakta 14 Trægulve - Indeklima
I samarbejde med Fagligt forum for trægulve har Træinformation udarbejdet en ny pjece TRÆfakta 14 Trægulve – Indeklima. Pjecen indgår i den gratis serie af branchevejledninger for trægulve, som kan downloades og læses af alle.

Da træ er et naturmateriale, der reagerer på fugt, har det derfor stor betydning, hvordan træet er tørret, hvilke fugtforhold der er under lægning, samt hvilket fugtforhold der er i indeklimaet i dagligt brug. Alt dette kan du læse mere om i TRÆfakta 14.

> Læs TRÆfakta 14 og de øvrige TRÆfakta pjecer online

 

Detaljeret vejledning om trægulve
Har du behov for detaljeret vejledning om branchestandarderne for lægning af trægulve, kan du finde det i TRÆhåndbøgerne TRÆ 63 og TRÆ 64. Her kan du blandt andet blive klog på udførelse af undergulve, strøafstand, lægning på gulvvarme, læggemetoder og vedligeholdelse.

TRÆ 64 Trægulve - Lægning
Håndbogen indeholder forskrifter for lægning af strøgulve, svømmende gulve, limede og sømmede gulve, gulvvarme, akustisk regulering og trægulve i vådrum.

TRÆ 63 Trægulve - Valg og vedligeholdelse
Håndbogen vejleder i valg af trægulve samt anvisninger for rengøring, pleje og vedligeholdelse af de fleste typer af trægulve samt metoder til renovering af ældre gulve.

> Køb TRÆhåndbøgerne i Træinformations webshop


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Træinformation

Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Træinformation

Send til en kollega

0.131