23948sdkhjf

Dorner og Universal Robots banebrydende løsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Går du i overvejelse om at automatisere med transportbånd og UR robotter, så er Universals Robots stand på Hannover messen bestemt et besøg værd!

Optimerer effektiviteten og produktiviteten
Dorners transportbånd indgår som en fast del af Universal Robots tilbehørsprogram (UR+). Transportbåndene er designet til at optimere effektiviteten og produktiviteten, da de styres af Universal Robots controller til at lede produkterne til og fra robotten.

Kendetegnet ved Dorners transportbånd er høj hastighed og præcision og der findes en bred vifte af industrielle og sanitære transportbånd med slidstærke rammer og stel. De fås med forskellige profil- og bæltemuligheder, fleksible kædeindstillinger, guidemuligheder, næsebjælkeoverførsler m.m. og kan konfigureres som lige, kurvede, med hældning, fald og Z-rammer.

Du kan konstruere dit eget transportbånd
Dorner giver dig mulighed for at konfigurere dine egne transportbånd. Med deres online konfigurator DTools er det nemt at designe sine transportsystemer. Og med funktionen 3D Preview kan du modtage opdateringer i realtid, mens du designer og ændrer i dine transportsystemer. Når du bygger dit transportbånd i DTools udarbejdes der samtidig en 3D CAD-model, der matcher dit design. De bliver bygget efter bestilling og produktionstiden på din komplette conveyor er kun 4 hverdage.

Som forhandler af Dorner transportbånd, er AVS ansvarlig for UR+ løsningen i Norden og Baltikum. Vi vil varetage enhver henvendelse - fra support til salg - af UR kompatible transportbånd i de pågældende lande.

Skal du besøge Hannover messen?
Så kontakt os på 4656 4343, hvis du ønsker at mødes eller vide mere om UR+ løsningerne eller om mulighederne ved Dorners transportbånd. Så er Universal Robots stand bestemt et besøg værd, hvor du kan se DORNER conveyors i en ”packaging” demo!

Hannover messen finder sted den 1. – 5. april 2019
Hannover Exhibition Grounds, 30521 Hannover, Germany.

Du finder Universal Robot i hal 17 stand D24.

Se mere om Hannover messen her
Se mere om Dorners transportbånd og UR+ løsningen her

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.15