23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye udstillere: Vi glæder os til at møde branchen

VVS’19 har sat udstillerrekord med 207 udstillere og blandt dem er der flere helt nye som naturligvis ser frem til, ikke blot at tage imod de besøgende, men også til at møde branchen og de øvrige udstillere.

Når VVS’19 åbner dørene til årets messe d. 8. – 10. maj i Odense Congress Center bliver det med rekordmange udstillere i hallerne. Blandt de 207 udstillere er der i år også 28 nye, som enten er helt nye udstillere eller virksomheder, der er vendt tilbage efter en eller flere ganges fravær.

Blandt disse er den danske virksomhed The Nordic Fan Company, som producerer klimavenlige løsninger inden for ventilation. De er med på VVS’19 for første gang for at udbrede kendskabet til deres produkter og til klimavenlige løsninger, men de glæder sig også til for alvor at lære VVS-branchen at kende.

– Vi ser frem til at være en del af VVS’19 og opleve stemningen under messen. Vi glæder os selvfølgelig til at tage imod de besøgende på vores stand, men også til at tale med de andre udstillere after-hours til netværksarrangementerne. Som ny udstiller håber vi naturligvis at få en masse nye kontakter, og så håber jeg personligt, at flere vil få øjnene op for loftventilatorer. På vores stand kan de i hvert fald se vores ”mini-vindmølle” in action, siger Mathias Thomsen, salgschef for The Nordic Fan Company.

Og der er god grund at lægge vejen forbi The Nordic Fan Companys stand, hvor de vil fremvise en af deres største loftventilatorer, som er ca. 4 meter i diameter. Den vil være sat op på standen, hvor den vil være i drift og dreje langsomt rundt.

En anden ny udstiller er virksomheden Scandi Supply, der i flere år har været besøgende på messen, men som i år har besluttet at deltage aktivt på udstillerdelen.

En seriøs messe, der viser branchen frem
Scandi Supply sælger produkter indenfor passiv brandsikring til byggerier, ligesom de rådgiver ingeniører, entreprenører og VVS-installatører i de bedst egnede produkter, lovkrav og løsningsmuligheder.

Derfor mener Scandi Supply også, at det er oplagt for dem at være med på VVS’19, hvor de håber at kunne påvirke branchen til at arbejde mere med brandsikring.

– Vi forventer og glæder os til at møde branchen og få en snak om muligheder og løsninger. Vi har også et par gode produktnyheder med, som vi ser frem til at introducere på VVS’19. Vi har oplevet VVS-messen som en seriøs messe, der viser, hvad der rører sig i branchen, og som et sted med en stor spørgelyst fra de besøgende. Det håber vi kommer til at gøre sig gældende igen i år, når vi deltager, siger Tom Abildgaard, Teknisk Chef hos Scandi Supply.

Hos arrangørerne glæder man sig over, at det fortsat kan lykkes at tiltrække nye udstillere til VVS’19, som bliver afholdt for 14. gang.

– Det er godt at se, at VVS-messen fortsat kan tiltrække helt nye udstillere, som måske tidligere kun har været besøgende på messen, men som i år kan se værdien af at stå sammen med resten af branchen. Til VVS’19 kommer vi som altid rundt i alle hjørner lige fra vandhaner og rør til ventilation og varmepumper, så der er rigtig meget inspiration at hente, siger Hans Henrik Jacobsen.

Du kan gratis tilmelde dig VVS'19 her.

VVS-messen
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.078