23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt design, enkel installation og flere funktioner: Geberit klar med nyt, forbedret douchetoilet

Efterspørgslen på douchetoiletter er for alvor begyndt tage fart i Danmark. Geberits douchetoilet AquaClean Sela har været en særdeles populær model blandt professionelle og private. Ny og optimeret model er netop kommet ud til forhandlere.

I denne måned lander en helt ny spiller på toiletmarkedet. Geberits populære douchetoilet AquaClean Sela lanceres nu i en ny model, som er forbedret på både design, komfort og hygiejne.

"Efterspørgslen på douchetoiletter i Danmark er stødt stigende. Men da de fleste stadig er ved at vænne sig til tanken, er det afgørende, at douchetoilettet blender ind i badeværelset på en naturlig måde. Det nye AquaClean Sela har netop designet i fokus, og de elegante og minimalistiske linjer passer rigtig godt til det danske marked," siger Nina Slothuus Nielsen, marketingchef hos Geberit.

 Ud over en ny indpakning, som får det nye AquaClean Sela til at ligne et helt almindeligt toilet, er de velkendte, teknologiske løsninger fra AquaClean-serien også blevet opgraderet. Ny, innovativ teknologi, som blandt andet tilfører luft i vandstrålen, sikrer, at brugerne af det nye AquaClean Sela bliver rengjort på en mere blid og behagelig måde end tidligere takket være den unikke WhirlSpray doucheteknologi.

Personliggørelsen af hjemmet rykker på badeværelset
Når der skal skylles ud i det nye Sela-toilet, sker det lydløst, men grundigt og med et ekstremt lavt vandforbrug med den optimerede TurboFlush-teknologi. Et diskret lys bag kummen gør det nemt at orientere sig i mørke og benytte toilettet uden at tænde loftlyset og på den måde få lettere ved at falde i søvn igen efter et toiletbesøg.

Ligesom med Geberits øvrige AquaClean-toiletter har det nye Sela-toilet brugergenkendelse, så brugeren altid bliver rengjort efter de personlige indstillinger, der er valgt. Funktionerne kan både styres med toilettets fjernbetjening og via Geberits app til smartphone.

"Vi ser i stadig højere grad, at nye boliger skal give mulighed for individuelle tilpasninger til hver enkelt beboer. Da badeværelset i sig selv er blevet et opholdsrum i mange familier, er det ikke så mærkeligt, at tendensen med tilpasningen til det enkelte familiemedlems behov nu også breder sig til toiletoplevelsen," siger Nina Slothuus Nielsen.

Én montør kan klare installationen
Som alle andre Geberit-toiletter kan installeringen af det nye AquaClean Sela klares af en enkelt montør, da der er let adgang til porcelænets fastgørelseselementer. Alle tekniske komponenter i toilettet er også lette at få adgang til i forbindelse med service, da de er samlet i én kompakt og funktionel enhed.

Den generelle vedligeholdelse af det nye Sela-toilet er udarbejdet, så den let kan varetages af brugeren selv. Skulle der imidlertid opstå spørgsmål eller problemer, er Geberits danske kundeservice altid tilgængelig.

Geberit – intellligent design til badeværelset
En virksomhed i bevægelse. Sådan beskrives virksomheden Geberit bedst. Geberits succes skyldes firmaets evne til med over 140 års erfaring i bagagen at tænke innovativt og skabe effektive produkter i høj kvalitet og smukt design. Geberit begyndte som en familiedrevet virksomhed og er i dag førende på det europæiske marked for sanitetsprodukter og står bag en lang række eksklusive toiletter og tilbehør med intelligente, teknologiske løsninger. Geberit har mere end 12.000 medarbejdere i over 50 lande, som hver dag arbejder på at udvikle, producere og forbedre fremtidens badeværelsesprodukter.

Se mere på geberit.dk.

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.066