23948sdkhjf

Få styr på lovpligtig maskinsikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wexøe A/S

Deltag i vores webinar og få overblik over gældende regler.

Det kan være lidt uoverskueligt i en travl hverdag, at få sat sig ordentligt ind i, hvilke regler der gælder for fast og bevægelige afskærmninger – såkaldte risikonedsættende foranstaltninger iht. Maskindirektivet 2006/42/EF – og mange vælger derfor at gøre som de plejer. Men overholder man så reglerne?

Få styr på lovpligtig maskinsikkerhed
I en travl hverdag kan det være svært at få sat sig ordentligt ind i gældende regler for faste og bevægelige afskærmninger – såkaldte risikonedsættende foranstaltninger iht. Maskindirektivet 2006/42/EF – og mange vælger derfor at gøre som de plejer. Men overholder man så reglerne?

Vi kan hjælpe med at gøre maskinsikkerhed overskuelig.

Tilmeld dig vores webinar og få overblik over gældende lovpligtige regler i forbindelse med udvælgelse af beskyttelsesforanstaltninger for faste og bevægelige dele anvendt på maskiner. Vi gennemgår bl.a. følgende vigtige standarder: EN ISO 14120, EN ISO 14119 og EN ISO 13857.

Du vil få en bedre forståelse for reglerne i forbindelse med f.eks. faste og bevægelige afskærmninger og andre beskyttelsesforanstaltninger.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wexøe A/S

Lejrvej 31
3500 Værløse
Danmark
Wexøe A/S

Send til en kollega

0.094