23948sdkhjf

JUUL | FROST Arkitekter er keynote speakers på GRAPHISOFT KCC

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

Morten Bilde, associeret partner og BIM-specialist hos JUUL | FROST Arkitekter, er keynote speaker på GRAPHISOFT Key Client Conference, der løber af stablen til juni i Las Vegas.

Reimagine! er undertitlen på årets GRAPHISOFT Key Client Conference, der finder sted fra d. 3. – 5. juni på Caesars Palace i Las Vegas. Titlen dækker over behovet for at gentænke måden, byggeriets parter arbejder - og ikke mindst samarbejder – på. Det tre dage lange program er spækket med oplæg fra nogle af verdens førende BIM-eksperter, der giver deres bud på, hvad den øgede digitalisering og implementeringen af BIM betyder for byggebranchen.
 
Internationale keynote speakers med stærkt nordisk islæt
Årets keynote speakers kommer fra lande som Filippinerne, Japan, Tyskland, USA, England, Chile og Spanien. I år er Norden ligeledes stærkt repræsenteret med Kristen Broberg, partner og BIM Manager, og André Agi, arkitekt, fra den store svenske tegnestue Liljewall, mens Morten Bilde, associeret partner og BIM-specialist hos JUUL | FROST Arkitekter, sikrer det danske islæt blandt konferencens hovedtalere.
 
LÆS OGSÅ: BIM-Manager: Grunduddannelse i samarbejde med Nohrcon 
 
Fra ’cooperation’ til ”collaboration’
’Together’ er titlen på Morten Bildes keynote indlæg, og Bilde vil blandt andet adressere, hvordan OpenBIM giver branchen større muligheder for at bevæge sig fra cooperation til collaboration. Morten Bilde uddyber:

“Hos JUUL FROST Arkitekter betragter vi nye teknologiske muligheder som nye muligheder for et mere integreret samarbejde blandt byggeriets parter, hvad vi på tegnestuen kalder ’collaboration’. OpenBIM er et vigtigt værktøj til at understøtte collaboration frem for cooperation. Med andre ord, samarbejdsformer, der indebærer, at vi er fælles engagerede gennem hele processen og rent faktisk løser opgaven sammen fremfor processer, hvor byggeriets parter opdeler opgaver i delopgaver, uddelegerer dem og går deres egne veje.”

LÆS OGSÅ: Nordibim.net: Ny nordisk BM-portal ser dagens lys 

Ifølge Morten Bilde medfører tegnestuens bevægelse fra cooperation til collaboration også et skift i forhold til, hvordan de som arkitekter formidler deres produkt: arkitektonisk rådgivning.

”I fremtiden kommer branchen i langt højere grad til at levere strukturerede datasæt, der er sammenkædet med andre dataset. Jo flere specialer, der arbejder sammen på et givent projekt, jo vigtigere bliver det integrerede samarbejde, herunder den fælles forståelse af projektets helhed, overordnede visioner og dermed også dets prioriteringer. Derfor er det nødvendigt med åbne standarder f.eks. OpenBIM,” afslutter Morten Bilde, der ser frem til at dele sine tanker i Las Vegas.
 
Læs mere om GRAPHISOFT Key Client Conference her >> 
 
Mulighed for interessetilkendegivelse
Hidtil har GRAPHISOFT Key Client Conference været forbeholdt GRAPHISOFTs største, internationale kunder på invite only basis, men for første gang er KCC i år bredt ud til en mindre skare af interesserede. Så selv om man ikke allerede benytter GRAPHISOFTs produkter, men bare vil have en finger på pulsen inden for den digitale udvikling, er der mulighed for at blive inspireret og møde andre BIM-professionelle i Las Vegas.

Der er mulighed for at tilkendegive sin interesse for at deltage konferencen via dette link >> (Vær opmærksom på, at tilkendegivelse ikke er lig en plads.)
 
Illustration: NOVA, Handelshøjskolen i Örebro af Juul | Frost Arkitekter.

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

BLOXHUB, Bryghusgade 8
Indgang C, 3.sal
1473 København K
Danmark
BIM Equity A/S

Billeder & videoer

Morten Bilde, associeret partner og BIM-specialist hos JUUL | FROST Arkitekter, er keynote speaker på GRAPHISOFT Key Client Conference

Send til en kollega

0.125