23948sdkhjf

Mød 207 udstillere til VVS’19

| Medlemsnyhed | Indrykket af VVS-messen

Vil du møde VVS-branchen, se produktnyheder og holde dit netværk ved lige? Så tilmeld dig VVS’19 allerede nu!

I år kan besøgende se frem til en messe med rekordmange udstillere til VVS’19. Hele 207 udstillere har booket en stand, og det betyder, at årets VVS-messe er fuldstændig udsolgt. I år kan de besøgende også se frem til at møde 28 nye udstillere.  
 
- Med så stort et antal udstillere, så tegner det til, at VVS’19 bliver lige så stor en succes som messen i 2017. Og det er godt at se, at VVS-messen fortsat kan tiltrække helt nye udstillere, der kan se værdien i at stå sammen med resten af branchen, siger Michael Helm, messechef i Odense Congress Center.
 
Udstillerne vil stå klar med produktnyheder, nye løsninger, rådgivning og vejledning på standene den 8.-10. maj i Odense Congress Center. Nogle af nyhederne på årets messe kan allerede nu findes på VVS-messens hjemmeside.

Tilmelding til VVS’19 er åben
Til VVS’19 vil du som besøgende komme rundt i alle hjørner af branchen – lige fra vandhaner, rør og ventilation til varmepumper med smarthome løsninger. Samtidig vil der i år være fokus på netværk for både udstillere og besøgende, når VVS’19 genopliver netværksarrangementet ’Blå Time’.
 
Det er gratis at deltage i VVS’19, men tilmelding er nødvendig. Der er stor interesse fra branchen for at besøge messen, og på nuværende tidspunkt har 1.200 registreret sig til årets messe.

Tilmeld dig selv og dine kolleger nemt og hurtigt her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
VVS-messen

Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Danmark
VVS-messen

Send til en kollega

0.111