23948sdkhjf

Bladt Industries A/S får nyt direktionsmedlem

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bladt Industries A/S

Anne Kaptain har tiltrådt i direktionen hos den ståltunge entreprenørvirksomhed Bladt Industries.

Nye tider: Anne Kaptain tiltræder i direktionen hos den ståltunge entreprenørvirksomhed Bladt Industries.

Pr. 1. april 2019 tiltrådte Anne Kaptain i Bladt Industries’ direktion som Chief Commercial Officer (CCO). Anne Kaptain har tidligere været Vice President hos Bladt Industries for juridisk afdeling, HR, Marketing, kommunikation og administration, og Anne Kaptain vil fortsat have ansvaret disse afdelinger.

”Jeg glæder mig til fortsat at kunne bidrage til den positive udvikling af Bladt Industries. Det er derfor med stor glæde og mange ambitioner på Bladt Industries’ vegne, at jeg har sagt ja til at indtræde i direktionen”, siger Anne Kaptain

Anne Kaptain, som har en baggrund som Advokat (L), kom til Bladt Industries i 2014, hvor hun har haft ansvaret for den juridiske afdeling samt HR, sidenhen har hun også fået ansvaret for marketing, kommunikation og administration.

Udover sit virke ved Bladt Industries er Anne Kaptain medlem af Repræsentantskabet i Ringkøbing Landbobank (Nordjyske Bank) og Delegeretforsamlingen i Købstædernes Forsikring.

”Det er med stor glæde, at jeg kan byde Anne Kaptain velkommen i direktionen. Jeg kender Anne, som en person, der kan sætte ting i gang og har bevist, at hun kan gennemføre en strategi succesfuldt. Anne har det helt rigtige fundament med mange års erfaring, samtidig har hun et godt blik for helheden. Derfor er hun en stærk tilføjelse til vores direktion”, oplyser Klaus Steen Mortensen, CEO, Bladt Industries

Direktionen består herefter af CEO, Klaus Steen Mortensen, COO Peter Rindebæk og CCO Anne Kaptain.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bladt Industries A/S

Nørredybet 1
9220 Aalborg Øst
Danmark
Bladt Industries A/S

Send til en kollega

0.088