23948sdkhjf

Parametrisk design og GDL-programmering af BIM-objekter

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

I maj og juni kan du henholdsvis blive introduceret til visuel programmering i Grasshopper, der gør det muligt at viderebearbejde bygningsdele i ARCHICAD, og lære at programmere dine egne GDL-objekter.

Vil du løfte dine BIM-kvalifikationer til et nyt niveau, bør du overveje et af de to kurser BIM Equity udbyder i samarbejde med David Kjøller arkitekt MAA. Primo maj underviser David i parametrisk design, og primo juni underviser han i GDL-programmering.
 
Rhino, Grasshopper og integration til ARCHICAD
Under dette kursus får du en grundig introduktion til visuel programmering i Grasshopper og samspillet med ARCHICAD via anvendelse af Grasshopper-ARCHICAD Live Connection. Tidligere erfaring med Grasshopper er ikke nødvendig.
 
Du lærer at opbygge algoritmer i Grasshopper ud fra designmæssige eller logiske parametre, som efterfølgende kan anvendes til placering eller viderebearbejdning af bygningsdele i ARCHICAD.
Denne proces gør det muligt at afprøve flere designvarianter samt at optimere arbejdsopgaver – både i stor og lille skala.
 
”Rhino, Grasshopper og integration til ARCHICAD” er et tre-dages kursus, der løber af stablen 7. - 9. maj 2019.

Tilmelding via linket her >> 
  
GDL-objekter til ARCHICAD 
Under kurset lærer du at programmere fleksible geometrier ved brug af GDL (Geometric Description Language) i ARCHICAD. Herved kan du udbygge dit bibliotek med egne møbler, bygningsdele, tegningssymboler eller hjælpeværktøjer. Kurset omfatter udover en generel introduktion til GDL følgende områder:
 
•                    Programmering af hotspots for tilpasning af objekter i 2D og 3D
•                    Autoscripting af objekter
•                    Introduktion til subtypes
•                    Introduktion til interface programmering
•                    Anvendelse af eksternt data via XML
 
”GDL-objekter til ARCHICAD” er et tre-dages kursus, der løber af stablen 4. - 6. juni 2019.

Tilmelding via linket her >>
 
Pris og sted
Hvert kursus koster kr. 10.800 (eks. moms) og man får 10% rabat, hvis man har serviceaftale hos BIM Equity. Kurserne afholdes hos BIM Equity, Strandlodsvej 6B. 3. sal., 2300 Kbh. S
 
Kort om underviseren
David Kjøller er udvikler indenfor parametrisk design i relation til arkitektur, byggeri og produktion med henblik på bedre design, optimering af tidsforbrug og ressourcer samt kvalitetssikring. David er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus og har flere års forskningserfaring med parametrisk design - herunder projektet ’Parametrisk designs potentialer i det kreative og udførende led - udvikling og anvendelse af systemprodukter i praksis.’ Derudover har han i tre år arbejdet med udvikling af parametrisk design i NCC.
 
 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

BLOXHUB, Bryghusgade 8
Indgang C, 3.sal
1473 København K
Danmark
BIM Equity A/S

Billeder & videoer

Lær at udvikle GDL-objekter.

Send til en kollega

0.094