23948sdkhjf

I morgen går det løs i Bella Centret

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ejendomsmessen

Ejendomsmessen 2019 indtager for tredje gang Bella Centret den 10.-11. april.

Her samles tusindvis af aktører fra hele Danmark inden for hele ejendomsområdet - både inden for drift, administration, vedligehold, renovering, energi, miljø, sikkerhed og digitalisering.

 På messen får du adgang til den nyeste viden, de nyeste løsninger og nyeste produkter inden for drift, vedligehold og renovation af ejendom. Du får også muligheden for at blive inspireret af nogle af branchens førende eksperter – hør bl.a. Lene Espersen, Jakob Scharf og Niels Jørgen Hansen. Messen dig en unik mulighed for at møde nye samarbejdspartnere, organisationer og ikke mindst kollegaer i branchen.

Sikkerhed fylder stadig mere i bygningsdrift og det afspejles blandt udstillerne. Adgangskontrol, digital aflåsning, identifikationsteknologi til komplet sikring af døren med udgangspunkt i slutbrugerens behov for sikkerhed, tryghed og brugervenlighed.

 I år er Ejendomsmessen er i år udvidet med lys og el. Oplev de mange udstillere og få et unikt indblik i rummet Light Experience i hvordan lys kan styres og opleves forskelligt i løbet af et døgn  Her vises lys og el i og om det byggede miljø. LED belysning er ikke til at komme udenom i dag og det er der mange bud på både funktionelle løsninger og prisvindende lys design. Styring og måling af elektriske installationer og andre løsninger branchen har brug for.

 

Kom på messen og bliv opdateret på den nyeste udvikling. Registrer dig gratis her!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ejendomsmessen

c/o Easyfairs AB
2300 København
Danmark
Ejendomsmessen

Send til en kollega

0.093