23948sdkhjf

Stjerneparade til Give Elementer Løbet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Give Elementfabrik A/S

På søndag afvikles Give Elementer Løbet. Den forsvarende danmarksmester og Bjarne Riis’ kvindelige World Tour hold stiller til start.

Dette års udgave af Give Elementer Løbet, der køres gennem Vonges vidunderlige gader, afholdes i 20 forskellige klasser – alt fra A-ryttere til U11 drenge og piger. I alt regner Give Cykelklub med 4-500 deltagere på tværs af klasserne. Løbets distance varierer fra 11km til 128km alt efter klassen, og startes søndag formiddag. Der er lagt op til en hyggelig dag i forårssolen, hvor alle er velkomne til at nyde løbet, vejret og den gode stemning.

På startlisten finder man blandt andet den tredobbelte danmarksmester i enkeltstart, ingeniøren Martin Toft Madsen fra BHS-Almeborg Bornholm. BHS-Almeborg Bornholm stiller til start med hele 12 ryttere i A-klassen og har derfor en klar overvægt af ryttere i præcis den klasse.

På kvindesiden stiller World Tour holdet Team Virtu Cycling til start. Holdet vandt senest det store endagsløb Flandern Rundt søndag den 7. april.

Læs mere om Give Elementer Løbet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Give Elementfabrik A/S

Hjortsvangen 19
7323 Give
Danmark
Give Elementfabrik A/S

Send til en kollega

0.172