23948sdkhjf

Folk ser vigtigheden i servicering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rosenberg Ventilation ApS

Mange kunder ringer til os for sent, når deres proces- eller spånudsugning lyser med røde lamper og stopper en dyr produktion. I 2018 så vi en stærk stigning af serviceaftaler: Folk har nu fokus på at få det maksimale ud af deres anlæg.

"Åh nej, endnu en udgift"

Et nyt anlæg er er sat op, og vi anbefaler allerede der kunden, at have servicering i tankerne. Mange af vores kunder starter altid med at se det som endnu en udgift, og de ringer først, når skaden er sket.

Reducer produktionsstop - spar penge

Men det er faktisk en besparelse. Manglende servicering og vedligehold kan nemlig medføre store omkostninger. Dele der udnødigt nedslides eller filtre der burde være skiftet for længst, medfører i sidste ende produktionsstop. Det kan være en dyr affære når hele produktionen må stoppes. 

Vi leverer stabilitet

Vi ser heldigvis en stigning i faste servicekunder. Folk har fokus på at få det maksimale ud af deres investering. Vi ønsker at levere det bedste til vores kunder, hermed også en god oplevelse med deres investering. Når vi får et godt samarbejde op og stå omkring servicering, oplever vi en stor tilfredshed og tryghed hos vores kunder. 

Ingen kunder er ens!

Vi servicerer i mange brancher og miljøer i hele landet. Derfor er det vigtigt for os at lave en aftale der passer til den enkelte virksomhed. 

Har du spørgsmål, kontakt os endelig!

www.rosenbergventilation.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rosenberg Ventilation ApS

Assensvej 480
5642 Millinge
Danmark
Rosenberg Ventilation ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.265