23948sdkhjf

Fremtiden er let på Build in Wood

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sangberg Architects

23. maj er Jonas Sangberg oplægsholder på Build in Wood konferencen.

Jonas Sangberg er oplægsholder på årets Build in Wood-konference, der løber af stablen 22. – 23. maj på Docken i Københavns Nordhavn. Overskriften på oplægget er ’Fremtiden er let! – mere effektivt og klimavenligt med træ’, og Jonas Sangberg vil med udgangspunkt i en række af Sangbergs projekter løfte sløret for, hvordan træbyggeri – udover miljømæssigt – også bliver økonomisk bæredygtigt.    

Du kan se hele Build in Wood programmet via dette link >> 

Byg let…
Jo tungere materialer man bygger med, jo større andel af materialet anvendes til at bære sin egen vægt. Det betyder, at der skal anvendes endnu mere energi og endnu flere materialer, der udelukkende bruges til at få et hus til at blive stående. Heldigvis gælder det omvendte også: Jo lettere materialer man bygger med, jo færre materialer, og derved jo mindre energi, skal der anvendes.

LÆS OGSÅ: Senoirbofællesskab bliver fsb’s først træbyggeri 

Træ er en del af løsningen
"En af de konkrete løsninger for at bygge let og bæredygtigt, er at bygge med et af de få fornybare materialer, som findes: bæredygtigt produceret træ! En fremtidssikret løsning, hvis vi vil reducere CO2-forbruget i byggeriet og en god mulighed for at imødekomme udfordringerne omkring energiforbrug og affaldshåndtering," fortæller Jonas Sangberg. 

LÆS OGSÅ: 7 gode grunde til at bygge i træ

Industrielt producerede elementer og moduler i træ er både bæredygtige, fleksible, hurtige at bygge med, enkle at forarbejde og lette transportere. Egenskaber, der gør træ oplagt som materiale til de enorme mængder boligkvadratmeter, som lige nu opføres i Danmark. Heldigvis er der masser af træ, ligesom træ er fornybart! For eksempel bliver der plantet dobbelt som meget ny skov i Sverige, som der fældes. Alene i Sverige gror der så meget træ, at det kun tager tre minutter for de svenske skove at producere den mængde træ, der skal bruges til et 10.000 m2 stort boligbyggeri. 

Yderligere info og tilmelding til Build in Wood finder du her >>  

Fremtiden er let!  —  træ er en del af løsningen. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sangberg Architects

Dampfærgevej 10, 1.tv
2100 København Ø
Danmark
Sangberg Architects

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095