23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skab komfort i alle rum med Belimo

Komfort er kernen i al HVAC. Hvis ikke et HVAC-anlæg giver den rette komfort i alle rum, er det i princippet spild af plads.

Det samme gælder, hvis anlægget ikke virker efter hensigten, og f.eks. brugerne i en kontorbygning har behov for at åbne vinduer og manuelt indstille radiatorer for at tilpasse rumtemperatur og luftudskiftning.

12.000 liter luft i lungerne hver dag
Og komforten er vigtig. Dels fordi vi mennesker indånder omkring 12.000 liter luft hver dag, og de skal gerne være fri for støvpartikler og afgasning fra inventar og byggematerialer. Og dels fordi høje koncentrationer af CO2 og forkerte temperaturer går ud over produktiviteten i kontorerne. Det dårlige indeklima går også ud over bygningens driftsansvarlige, som får brok fra brugerne, og frustrationen bliver givet videre til installatøren, der skal hjælpe med at HVAC-anlægget er i balance og velkørende.

Pålidelige sensorer og ventiler
Belimos sensorer giver præcise målinger af temperatur, tryk, flow, luftkvalitet, CO2-indhold m.m. Og sammen med spjældmotorer og ventiler kan HVAC-anlægget overholde de ønskede værdier. Pålideligt og stabilt – også ved spidsbelastning. For eksempel sikrer Belimos trykuafhængige ventiler, at der altid er den rette mængde vand i anlægget. Driften kan endda nemt overvåges enten gennem din foretrukne BUS-kommunikation eller online via Belimo Cloud.

Det gør installatøren populær
Et velbalanceret HVAC-anlæg er med til at gøre bygningens driftsansvarlige glad for sin installatør. Når der ikke kommer brok fra brugerne i bygningen, men der bare er høj komfort – god temperatur og frisk luft – i alle rum.

Komfort er centralt for Belimo
Belimos ventiler, sensorer og aktuatorer er skabt til at give god komfort. Faktisk er komfort ét af Belimos fem nøglebegreber. Det er C’et (Comfort) i begrebet ”CESIM”, som er BELIMOs grundlag for alle produkter, al innovation og arbejde. De fire øvrige nøglebegreber er Energieffektivitet, Sikkerhed, Installation og Vedligehold (Maintenance).

Læs mere om Belimos ventiler, aktuatorer og sensorer på belimo.dk og få hjælp til den rigtige ventilløsning på spørg-belimo.dk/ventiler

Belimo A/S
Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16509507
P nummer: 1001111141

Kontaktperson

OF
Ole Fornill
Direktør
of@belimo.dk

Send til en kollega

0.047