23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bureaudirektør fra Dragør nomineret til Årets Medlem i Connect Denmark

Kandidaterne til Årets Medlem 2018 i Connect Denmark er nu blevet offentliggjort. Susanne Lindø, direktør i PR- og kommunikationsbureauet Grønbech, er en af de tre kandidater fra Østdanmark, som er indstillet til den fornemme titel.

”Det er et meget stærkt felt af kandidater, jeg er oppe imod. Jeg er beæret over nomineringen, men kender også de andre nominerede og ved, at de alle bidrager med kompetent sparring til iværksættere og vækstvirksomheder,” siger en ydmyg Susanne Lindø.

Susanne Lindø har de seneste 12 år drevet PR- og kommunikationsbureauet Grønbech sammen med sin mand Karl Erik Grønbech. Hun bruger selv netværk som Connect Denmark til at få kunder. Netop netværk spiller en afgørende rolle i Grønbechs succes. Samtidig møder hun hos Connect Denmark andre erhvervsledere, hun kan sparre med.

”Jeg møder virksomhedsejere, som er meget dygtigere end mig, og som får mig til at tænke i andre baner og se tingene på nye måder. Jeg får i virkeligheden en god efteruddannelse i ledelse hos Connect Denmark,” siger Susanne Lindø.

Sparring med fokus på menneskelige aspekter
Connect Denmark er et landsdækkende erhvervsnetværk med ca. 800 medlemmer, som frivilligt hjælper iværksættere og vækstvirksomheder på vej med professionel forretningsmæssig og strategisk sparring. Netværket består af erfarne ledere fra SMV’er, store virksomheder og organisationer.

Erhvervsnetværket begrunder nomineringen af Susanne Lindø som Årets Medlem med, at hun bidrager til Connect Denmarks netværk på mange måder. Hun deltager ofte som paneldeltager, er velforberedt, faglig kompetent og har altid et smil på læben.

”Susanne byder ind på en positiv og konstruktiv måde og har desuden en unik egenskab til også at se på de menneskelige aspekter udover det rent faglige,” hedder det i begrundelsen.

Netop de menneskelige aspekter vægtes højt hos Susanne Lindø i hendes egen virksomhed både i forhold til Grønbechs kunder og ansatte:

”Vi går op i at møde vores kunder som mennesker og interesserer os for, hvad de gerne vil opnå med deres forretning. Hos Grønbech er vores DNA at hjælpe ejerledere, direktører i SMV’er og specialister med at skabe synlighed ved at fortælle deres gode historier. Samtidig går vi op i at ansætte og udvikle unge talenter til at varetage kundekontakten og kommunikationsopgaverne,” siger Susanne Lindø.

30 års erfaring med kommunikation og markedsføring
Susanne Lindøs rygsæk er fyldt op med 30 års erfaring inden for kommunikation og markedsføring. Hun ved derfor, hvordan man positionerer sin virksomhed over for kunder ved at fortælle gode historier i PR, på web, sociale medier og film. Desuden har hun stor erfaring med at håndtere krisekommunikation.

”Hos Grønbech sørger vi for, at de gode historier bliver fortalt og hjælper kunderne med at sætte foden rigtigt, hvis de er i imagemæssig modvind. Vi sørger også for, at kunderne bruger deres marketingressourcer der, hvor de får mest værdi for pengene,” siger Susanne Lindø og fortsætter:

”Vi kommunikerer, at vores arbejde gavner kundernes forretning. Vi henvender os til specialister og ejerledere i SMV’er og vil gerne positionere os som dem, der arbejder med nichevirksomheder.”

Medlemmer kan stemme på Susanne Lindø til Årets Medlem i Connect Denmark indtil den 17. april her og læse mere om indstillingen her.

Grønbech PR og kommunikation ApS
A. P. Møllers Allé 9B
2791 Dragør
Dragør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34579970
P nummer: 1017686611

Kontaktperson

SL
Susanne Lindø
Adm. direktør og kommunikationsrådgiver
+45 40 33 05 55 mail@groenbech.com

Send til en kollega

0.047