23948sdkhjf

Oplev Veras Van(d)vittige Villa på VVS-messen 2019

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brødrene Dahl A/S

VVS-messen fra 8.-10. maj i Odense Congress Center byder på mange faglige udfordringer og oplevelser. Og Brødrene Dahls stand på messen er ingen undtagelse.

Udover mange spændende indlæg, er der på standen i hal D mulighed for at lege med Augmented Reality, i VVS-grossistens eget spil – Veras Van(d)vittige Villa.

Augmented Reality, eller i daglig tale AR, er en teknologi som tilføjer et ekstra lag grafik og lyd til virkeligheden – en virtuel 3D udvidelse af virkeligheden. Mikkel Josephsen, digital direktør fortæller:” i ser AR som et fremtidigt værktøj for VVS´ere – et værktøj til at hjælpe deres kunder til de bedste løsninger. På VVS-messen har vi derfor valgt at give et indblik i AR-teknologien på en sjov måde.”

Veras Van(d)vittige Villa er særligt udviklet til messen og handler om Vera, som bor i en villa, der udfordrer selv den dygtigste VVS´er. Veras vandrør er i store problemer. I spillet skal man finde de problematiske vandrør og ordne dem, så Vera kan sove trygt om natten i sin villa. Hele spillet foregår inde på Brødrene Dahls stand, hvor alle rørene i Veras Villa kun er synlige ved hjælp af særlige tablet, som man får udleveret på standen.

I spillet er der mulighed for at dyste mod sine kolleger – hvem finder først vandrørene og får dem fikset i Veras Van(d)vittige Villa? Prøv spillet på Brødrene Dahls stand i Hal D på VVS-messen 2019.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brødrene Dahl A/S

Park Allé 370
2605 Brøndby
Danmark
Brødrene Dahl A/S

Send til en kollega

0.126