23948sdkhjf

Kom og besøg os på VVS'19

| Medlemsnyhed | Indrykket af Georg Fischer A/S

GF deltager med to stande på VVS'19, hvor du kan høre om vores løsninger til sikkert drikekvand samt præisolerede rørsystemer til sekundær køling.

Besøg os og hør alt om Hycleen Automation System, vores løsning til et sikkert drikkevandsanlæg samt COOL-FIT 4.0, det præisolerede rørsystem til sekundær køling.

Verdens første fuldt automatiseret drikkevandsanlæg
Hycleen Automation System fra GF sikrer en optimal hydraulisk udligning i det komplette drikkevandsdistributionsnet og sikrer en hygienisk upåklagelig installation.

Ved hjælp af en central styreenhed er det muligt for brugere at programmere og analysere de integrerede regulerings- og skylleventiler. Derudover er systemet i besiddelse af talrige overvågnings- og meldingsfunktioner. Ensartede høje temperaturer og regelmæssig udskiftning af vandet forebygger dannelse af biofilm og legionellaangreb.

COOL-FIT 4.0
COOL-FIT 4.0 er det præisolerede rørsystem til sekundær køling med saltvand, glycol, ethanol og koldt vand.

Den er ideel til temperaturer fra - 50° C til +60° C. COOL-FIT 4.0 er banebrydende teknologi, der især er fordelagtig for frugt- og grøntsagsforarbejdende virksomheder, slagterier, bryggerier og supermarkeder. COOL-FIT 4.0 hjælper dig med at arbejde med maksimal effektivitet og uden forstyrrelse, samtidig med at du reducerer dine vedligeholdelses- og driftsomkostninger. 

Sådan kommer du med på udstillingen. Klk her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Georg Fischer A/S

Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Danmark
Georg Fischer A/S

Billeder & videoer

Sanipex Classic

Send til en kollega

0.125