23948sdkhjf

De livsvigtige batterier må ikke svigte

| Medlemsnyhed | Indrykket af ACTEC A/S

På hospitaler, klinikker og plejehjem kan pålidelige batterier gøre forskellen på liv og død. ACTEC har de sikre løsninger til alle former for medico udstyr.

Medicinalbranchen er i dag helt afhængig af elektricitet. Helt overordnet bruges batterier i de UPS-løsninger, der sikrer mod selv det mindste udfald, mens der skiftes til backup generatorer ved en strømafbrydelse. – Udfald, som ikke bare kan være fatale på f.eks. en operationsstue, men som også kan betyde, at servere og andet livsvigtigt dataudstyr går ned i længere tid.

Men backup er kun toppen af isbjerget. I dag anvendes alle former for medicoudstyr som bl.a. infusionspumper, dialysesystemer, anæstesiapparater m.m. genopladelige batterier, der ikke tillader store tolerancer med hensyn til gradvis forringelse af ladetilstand o.lign.

ACTEC har stor erfaring med at producere batteripakker til alle former for medicoudstyr. Vi leverer sikre pålidelige batteripakker, der lever op til alle branchens krav og ønsker. Og som naturligvis overholder alle sikkerhedsstandarder og lovkrav på området.
Der er hurtig levering på standard batteripakker og alle vores batteripakker er certificerede i henhold til relevante godkendelser.

Se vores medico batteriprogram her

Kontakt ACTEC
Mathias Johannesen
Salgskonsulent
Direkte +45 87 11 99 96
E-mail mj@actec.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ACTEC A/S

Alsvej 5
8940 Randers SV
Danmark
ACTEC A/S

Billeder & videoer

Batteripakke til infusion pumpeDräger Oxylog 2000 medico batteripakkeBraun medico batteripakke til røntgenapparat11,1V batteri til Phillips MP2 monitorWelch Allyn batteripakke

Send til en kollega

0.125