23948sdkhjf

Ude efter testfaciliteter inden for byggeri og anlæg?

| Medlemsnyhed | Indrykket af GTS-Godkendt Teknologisk Service

3D betonprint og klimakammer til test af store komponenter er blot to eksempler på faciliter, du finder beskrivelser af i kategorien ”Byggeri og anlæg” på hjemmesiden teknologiskinfrastruktur.dk.

Vil du gerne have et overblik over den teknologiske infrastruktur af laboratorier og testfaciliteter, som GTS-institutterne stiller til rådighed for dansk erhvervsliv? Og mere specifikt inden for byggeri og anlæg? Så er der mulighed for det, hvis du besøger databasen teknologiskinfrastruktur.dk

34 forskellige facilitetsbeskrivelser er pt. lagt op under kategorien ”byggeri og anlæg” og flere beskrivelser bliver lagt på i den kommende tid, fx når nye faciliteter åbnes.

Læs fx mere om ”Virkelighedstro tests af sikringsløsninger”, der beskriver DBI’s sikringstekniske testfaciliteter, hvor fysiske sikringsløsninger af enhver art kan testes med virkelighedstro metoder. De virkelighedstro tests kan anvendes af sikringsansvarlige, der vil undersøge, om forskellige løsninger i forskellige kombinationer lever op til deres krav i forhold til den risiko, de skal minimere. Dermed opnår de sikringsansvarlige en forståelse for modstandskraften i de valgte kombinationer og får en reel gennembrudstid for løsningerne. 

Tjek databasen ud her og se de mere end 113 beskrivelser af GTS-infrastruktur.

Foto:  FORCE Technology. Klimakammer til test af store komponenter.

Medlemsnyhed

Indrykket af
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Danmark
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Send til en kollega

0.094