23948sdkhjf

NYHED: Uponor Rain Garden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Uponor Infra A/S

Rain Garden er et kompakt præfabrikeret regnvandshåndteringssystem med høj rensningseffekt og optimerede tilbageholdelsesegenskaber, specielt velegnet til bymæssige områder.

Forureningen i regnvand ses i stigende grad som en kilde til miljøproblemer. Regnvandsafvandingen bliver forurenet, når det flyder over asfalterede veje, parkeringspladser og andre uigennemtrængelige overflader. Ubehandlet regnvand udgør en risiko for vandløbene, der modtager regnvand fra byerne.

Uponor Rain Garden er et kompakt præfabrikeret regnvandshåndteringssystem, der opsamler, tilbageholder og renser afvandingen tæt på kilden.

Fordele:

  • Regnbedet renser regnvandet for tungmetaller, olier og næringsstoffer, hvilket reducerer risikoen for vandbaseret forurening.
  • Den præfabrikerede løsning gør installationen let og hurtig, hvilket giver et sikkert slutresultat.
  • Vandtæthed, hvilket betyder, at installation er mulig i områder med udfordrende jordforhold, f.eks. højt grundvand eller i grundvandsdannelsesområder.
  • Nem udskiftning af filtermaterialet ved vedligeholdelse.
  • Et lille aftryk gør tanken ideel til små og begrænsede områder


Anvendelse

Regnbede anvendes almindeligvis i bymiljøer, men kan også installeres i butiksområder og boligområder. Modulerne kan graves ned eller installeres delvis over jorden, f.eks. til opsamling af tagvand på grundniveau. Installationen kan foretages enkeltvis, parallelt eller på række.

Dimensionering
Systemet er nemt at dimensionere og installere. Det er dit specifikke behov, der afgør antallet af nødvendige moduler. Ét modul er tilstrækkeligt til at håndtere regn på ca. 130-150 m² afvandingsområde.

Komplet løsning
Uponor Rain Garden er en komplet løsning til bio-tilbageholdelse af regn i bymiljøet. Planterne og filtermaterialet bevarer og renser regnvandets afvanding, så det sikkert kan udledes til regnvandsnettet.

Kontakt os for mere information


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Uponor Infra A/S

Bødkervej 5
4450 Jyderup
Danmark
Uponor Infra A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.099