23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PcP A/S lancerer en ny generation af gitterriste på det europæiske marked

PcP A/S har netop lanceret en ny produktserie, der dækker behovet for sikre risteløsninger til eksempelvis platforme, trapper og gangveje.

PcP CUBE® gitterristen er branchens seneste innovation - dansk udviklet, designet og produceret til at imødekomme markedets høje krav til sikre løsninger.

CUBE® har det optimale forhold mellem styrke og vægt, som gør den til en særdeles konkurrencedygtig løsning til mange forskellige industrier og konstruktioner. CUBE® gitterristen er patentansøgt og er testet i henhold til alle relevante europæiske standarder bl.a. EN ISO 14122.

Produktserien er et nyt og forbedret alternativ til de traditionelle 33x33 gitterriste, som i dag anvendes rigtig mange steder indenfor for proces- og byggeindustrien.

PcP A/S ser et stort potentiale på det danske marked…” Der er mange nye projekter i Danmark, hvor CUBE® kan anvendes med sit unikke design og høje skridsikkerhed. Vi har allerede rigtig mange kunder, som er interesseret i denne innovative løsning, som et stærkt alternativ til en standard 33x33 gitterrist” … forklarer Salgschef for PcP A/S Lars Ole Schmidt.

”Med den nye CUBE® har vi store forventninger til markedsresponsen i Danmark og resten af Europa, hvor der er mange nye projekter med behov for sikre løsninger. Vores innovative løsning til både procesindustrien og byggeindustrien forventes at have en markant indflydelse på omsætningen de næste mange år”… fortæller John Nielsen, CEO for PcP A/S og PF Group.

PcP A/S er leverandør af dansk producerede risteløsninger til industrielle applikationer i hele Europa. PcP A/S er en del af PF Group med kapitalfonden Maj Invest som hovedaktionær.

Læs mere om CUBE® på www.pcp-cube.com

PcP. Danmark A/S
Sverigesvej 2-4
7480 Vildbjerg
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14310940
P nummer: 1000719397

Kontaktperson

ML
Morten Ladefoged
Marketingmedarbejder
+45 9992 0560 ml@pcp.dk

Send til en kollega

0.063