23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtig Business - Når bæredygtighed giver vækst

Fremtidens vindere kan kombinere bæredygtighed og forretning, og på vores kommende seminar kan du opleve forskellige eksempler på, hvordan det kan gøres i praksis.

Når bæredygtighed og forretning går hånd i hånd, skaber virksomheden vækst samtidigt med, at verden bliver et bedre sted. Sæt kryds i kalenderen den 17. juni og lad dig inspirere til en endnu stærkere indsats – det koster ingenting!

Program:

9:00-9:10: Velkommen og introduktion til dagens tema
Ved inspektør Katalin Christensen, Bureau Veritas
Få en kort introduktion til dagens tema og hvorfor at bæredygtighed i samspil med forretning er en vindende formel til succes i fremtiden.

9:10-9:45: Samfundsansvar som fremtidens byggemateriale
Ved Christina Schultz, sekretariatsleder fra Foreningen for Byggeriet Samfundsansvar
FN’s 17 verdensmål forpligter samtlige medlemslande til at engagere sig i adskillige CSR emner. Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar arbejder ligeledes med at sætte fokus på, hvordan byggeriet kan understøtte samfundsansvaret. Kan CSR betragtes som et konkurrenceparameter på lige for med pris og kvalitet indenfor byggeriet? Hvordan indarbejdes samfundsansvar i udbudsprocessen, hvordan følges op med dokumentation og kontrol i byggefasen, så der skabes et øget fokus på ordentlige løn- og arbejdsforhold i byggeriet.

9:45-10.30: Miljø- og arbejdsmiljø får bæredygtigheden til at gro
Ved Camilla Gram Andersson, Director, Corporate Health, Safety & Environment, H. Lundbeck A/S
Lundbecks ambition er at være blandt de førende lægemiddelvirksomheder inden for sundhed, sikkerhed og miljø, og virksomheden har i sin miljø- og arbejdsmiljøstrategi opstillet en række mål – både på kort og langt sigt – som skal være med til at sikre den ambition. Lundbeck ønsker at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø for medarbejderne, samtidig med at virksomheden handler ansvarligt med hensyn til miljøpåvirkningen. Ledere og medarbejdere i hele organisationen samarbejder for at beskytte miljøet og sikre et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Virksomheden er både miljø- og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket er med til at give alle medarbejdere mulighed for at tænke og handle ”grønt og sikkert”. Lundbecks miljø- og arbejdsmiljøstrategi skal sikre en prioriteret, koordineret og langsigtet indsats, som er en del af en bredere bæredygtighedsramme. Hør mere om Lundbecks miljø- og arbejdsmiljøindsats og sammenhængen med virksomhedens overordnede bæredygtighedsramme. 

10:30-10:45: Pause 

10:45-11:30: Anti-korruption påvirker kultur, omdømme og bundlinje
Ved Maja Nordal Brenøe, Director, PR & Communication, Atea A/S  
Siden det i sommeren 2015 kom frem, at tidligere topfolk fra it-virksomheden Atea har været involveret i en større sag om bestikkelse, har virksomheden iværksat en stor indsats for at få gjort op med al uetisk adfærd. Atea har taget skrappe midler i brug bl.a. med certificeringen efter den globale ISO 37001-standard om anti-bestikkelse, som virksomheden som den første i Danmark blev certificeret efter i 2017. Hør mere om, hvordan Atea løbende monitorerer, at etiske regler og politikker bliver overholdt – både internt og gennem hele leverandørkæden – og hvilken betydning det har for omdømme bundlinje – og ikke mindst kulturen i Atea.

11:30-11:45: Fælles debat og afslutning

Læs mere og tilmeld dig...

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Kontaktperson

Send til en kollega

0.05