23948sdkhjf

Tirsdag den 14. maj 2019, er der første spadestik ved Mørdrup lejlighederne.

| Medlemsnyhed | Indrykket af ANKER HANSEN & CO. A/S

KP Development A/S har netop solgt et boligprojekt bestående af 33 lejligheder og fire erhvervslokaler udviklet centralt i Espergærde til lokal privat investor.

Det 4.000 kvadratmeter store projekt er lagt i totalentreprise hos ANKER HANSEN & CO. A/S. De 33 nye boliger og erhvervslokaler er færdige til indflytning allerede til efteråret næste år. 
 
Projektudviklingsselskabet KP Development A/S har netop solgt et boligprojekt ”Mørdrup lejlighederne” på Kløvermarken i Espergærde til lokal privat investor. 
 
Projektgrunden har en attraktiv beliggenhed tæt på grønne områder tæt på Espergærde Station og Espergærde centret. Lejlighederne fordeler sig på fire enkeltstående punkthuse med hvidpudsede facader, zinktage og mahognivinduer. Husene er roterede i forhold til hinanden og udnytter dermed grunden optimalt og giver alle den bedst mulige udsigt fra boligerne. Mange lejligheder har overdækkede altaner med lys og luft – og udsigt ud over de grønne parklignende oaser omkring og imellem punkthusene. Desuden vil tre af husene rumme erhverv. Arkitekturen blander sig med Espergærdes eksisterende bygningsmasse med sine asymmetriske saddeltage, som et skulpturelt og karakterfuldt element. De hvidpudsede facader tilpasser naturligt og stilfærdigt sine omgivelser og refererer arkitektonisk til Mørdrup Kirke og Den Hvide By, som blev tegnet af arkitekt Per Christiansen i 1960- og 70erne. 
 
Investor er bredt repræsenteret i Storkøbenhavn, og projektet er en naturlig tilføjelse til eksisterende ejendomsportefølje og investor forventer fremadrettet et tættere samarbejde med KP Development A/S. 
 
KP Development A/Ss adm. direktør Robert Neble Larsen glæder sig over salget, som er til en ny fremtidig samarbejdspartner for virksomheden. ” I 2017 erhververede KP Development A/S sit førstegrundstykke i Kløvermarken og sidenhen blev Fredensvej 3 købt med sigt på udvikling af boliger og erhvervslokaler i tråd med lokalplanen, der har sit udspring i visionen omkring Espergærde fra mose til havn. 
 
Der er givet byggetilladelse til projektet, som går i jorden ultimo april og står færdigt i efteråret 2020. Projektet skaber et attraktivt og familievenligt bosætningssted i Espergærde med sin nærhed til vandet, sin smukke natur og endnu et attraktivt boligområde tæt på Espergærde station.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ANKER HANSEN & CO. A/S

Kalvøvej 3
3600 Frederikssund
Danmark
ANKER HANSEN & CO. A/S

Send til en kollega

0.152