23948sdkhjf

Hedema fortsætter automatiseringen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hedema A/S

Hedema fortsætter optimering og automatisering af produktionen.

Vi har længe været i gang med at finpudse vores ERP-system AX og har optimeret på vores lager, så vi undgår tunge, manuelle løft. Og så arbejder vi løbende på at forbedre produktionsflowet.

Vi sparer ressourcer – tid og mandskab – ved at automatisere produktionsklargøringen
For at skabe et bedre produktionsflow med færre arbejdsgange benytter vi Plant Manager – et program til vores laserskærere, som gør, at vi kan springe nogle led over i produktionsklargøringen. Og som er med til at skære ned i antallet af om- og opstillinger på vores tre laserskærere.

Vi har meget mindre manuel håndtering og frigør tid til andre opgaver. Det betyder også, at vi kan løfte en større omsætning med det samme personale.

Direkte fra ERP-systemet til laserskæreren
Med Plant Manager kan vores laseroperatører programmere laserskæreren direkte fra kundernes tegninger. Tegningerne kommer ind i ordresystemet i vores ERP-system via Plant Manager, som automatisk konverterer filerne til det format, vi skal bruge i laserskæreren.

I AX sorterer vi ud fra det råmateriale, emnerne skal produceres i. Det bliver vist ude på den enkelte laserskærer, og vi planlægger produktionen efter råmaterialerne, så vi undgår dyre og tidskrævende omstillinger. Plant Manager ser på operationer og råmaterialer og bundter de ordrer, der skal udføres i det samme materiale – den lægger det ud på maskinens kalender og fortæller operatøren, hvornår de enkelte opgaver skal udføres.

Læs flere nyheder fra Hedema her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hedema A/S

Vejlevej 158
8700 Horsens
Danmark
Hedema A/S

Send til en kollega

0.094