23948sdkhjf

Brødrene Dahl fik rekordbesøg på VVS’19

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brødrene Dahl A/S

I sidste uge bød Brødrene Dahl indenfor på deres stand, på Danmarks største fagmesse for VVS-branchen, VVS´19. En messe der er gået over al forventning for Brødrene Dahl, som har haft ca. 2500 besøgende hver dag.

Messen har slået besøgsrekord med 9.492 besøgende af ca. 3.753 besøgende pr. dag. Hver dag har Brødrene Dahl stået med et solidt team af fagspecialister og en stand med fokus på deres services – hvor dialogen med kunderne har været i centrum.

For Brødrene Dahl er messen en unik mulighed for at møde deres kunder i øjenhøjde. Som nogle af de få, har de derfor ikke produkter med på messen. Deres fokus er kunderne og deres behov, hvor dialogen er i centrum. Det er i det fysiske møde, at virksomheden har mulighed for at skabe bedre relationer til hinanden. I år havde kunderne mulighed for at møde alle fra Brødrene Dahl – alle giver en hånd med, det gælder også direktøren som stod og serverede softice i løbet af dagen.

Omdrejningspunktet for Brødrene Dahls stand var forretningsoptimering. Hvor Brødrene Dahl har stor fokus på, hvordan man skaber mest mulig værdi for installatørerne og deres forretning. På messen lancerede Brødrene Dahl derfor en helt ny forretningstjek-app, der skal gøre det nemmere for kunden at tjekke op på deres forretning og få gode konkrete råd. Lanceringen har været en stor succes – det har været tydeligt på VVS’19, at vi med denne app har fat i noget af det rigtige. Vi har fået god respons fra vores kunder, som har taget rigtig godt imod vores tiltag, siger Sinne Kold, Marketingchef i Brødrene Dahl.

Derudover så blev kunderne underholdt med 360 graders VR-film og de kunne prøve kræfter med AR-spil. For Brødrene Dahl ses AR som et fremtidigt værktøj for VVS’er – et værktøj til at hjælpe deres kunder til de bedste løsninger. Med AR ønskes der at give et indblik i AR-teknologien på en anderledes og sjov måde.

VVS’19 har bestemt været en succes, hvor vi er kommet tættere på vores kunder, talt med leverandører og fået gode indspark. Hos Brødrene Dahl er vi blevet endnu tættere, ikke kun med vores kunder, men også internt.  Vi takker til alle der kom og gjorde VVS’19 til en succes og så ses vi igen om to år, hvor Brødrene Dahl igen vil være at finde i hal D, siger Sinne Kold.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brødrene Dahl A/S

Park Allé 370
2605 Brøndby
Danmark
Brødrene Dahl A/S

Send til en kollega

0.094