23948sdkhjf

Effektiv pakkeproces i træbranchen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ubro SystemPac A/S

En fuldautomatisk pakkemaskine fra Tentoma sikrer 100% tæt forsegling ved pakning af industriprodukter i varierende størrelse.

Det er en velkendt udfordring i træbranchen at skulle sikre en tæt indpakning, som beskytter produkterne mod det eksterne miljø, under transport og opbevaring. Det er ligeledes en yderst opslidende og ressourcekrævende opgave at klare manuelt. En fuldautomatisk pakkemaskine fra Tentoma er perfekt til pakning af større produkter, og maskinen tilbyder en 100% tæt forsegling, så de indpakkede produkter er fuldt beskyttet mod vand, vind og forurening.

Skab goodwill
Ved pakning med en fuldautomatisk maskine sikres en ensartet pakning hver gang, som er 100% forseglet på alle 6 sider og nem at pakke ud igen. Maskinen reducerer plastfilmsforbruget markant, og der er derfor mindre plast som efterfølgende skal bortskaffes. Det sender et professionelt signal, og gør hele processen lettere fra start til slut.  

Langsigtede ressourcebesparelser
Manuel pakning er en opslidende opgave, som koster mange timers arbejdskraft, og det kan være svært at rekruttere nye medarbejdere til sådanne arbejdsopgaver. Yderligere kræver manuel pakning et væsentligt større forbrug af plastikfilm, og filmen er dyrere end den til maskiner. Ved automatisk pakning er der på den lange bane mange penge at spare i materialeforbrug, arbejdstimer og produktskader som følge af dårlig pakning.

Tentoma i Danmark
Ubro SystemPac A/S forhandler Tentoma’s RoRo StretchPack pakkemaskiner i Danmark. Vi rådgiver om alle emballerings- og pakkeforhold ved end-of-line emballering og hjælper med løsninger, der skaber værdi i produktionskæden.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ubro SystemPac A/S

Industriholmen 15A
2650 Hvidovre
Danmark
Ubro SystemPac A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.16