23948sdkhjf

Plads til leg og udvikling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expandia Moduler A/S

Som standard er vores moduler udstyret med det der skal til, for at jeres børnehave kan fungere.

Vores børnehavemoduler kan bruges af både små og store børnehaver.
Planløsningerne er meget populære, og for os er det en selvfølge, at der som standard  i en velfungerende børnehave, både er køkken, gulvvarme og ventilationsanlæg.
I vores S2000 moduler udnyttes pladsen optimalt for at give plads til fællesaktiviteter, leg, spisning eller måske højtlæsning.

Køkkener er udstyret med køleskab/fryser, komfur, opvaskemaskine og emhætte.
I garderoben er der knager og hylder med plads til 20 børn. Der er også siddebænke til at lette af- og påklædning og naturligvis tørreskab og vask. Puslerummet er udstyret med hæve/sænke puslebord med vask, toilet og håndvask.
Desuden er der to separate toiletrum og indlagt gulvvarme i alrum og legerum for at give en jævn varmefordeling. Samtlige rum er forsynet med indvendige persienner. Udvendigt er der en trappe og rampe med gelænder. Derudover er der udhæng samt belysning ved hovedindgangen.

Modulerne kan naturligvis tilpasses til jeres behov. Måske vil I gerne flytte en væg eller lave et ekstra rum? Eller måske har I behov for, at hver afdeling skal have egen entré og garderobe eller et fælles gangareal?
Se på vores forslag til grundplaner, eller kontakt os ved at klikke her.
Så tegner vi en løsning, der passer optimalt til jer og jeres behov, helt uden beregning.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expandia Moduler A/S

Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Danmark
Expandia Moduler A/S

Send til en kollega

0.078