23948sdkhjf

Sangberg på Build in Wood

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sangberg Architects

På torsdag d. 23. Maj holder Jonas Sangberg oplæg på Build in Wood.

22. – 23. maj løber årets udgave af Build in Wood af stablen. Du møder blandt andet Camilla van Deurs, Københavns nye stadsarkitekt, og Bente Lykke Sørensen, Arealudviklingschef i Aarhus Kommune, samt en række danske og internationale specialister, der arbejder aktivt for at fremme anvendelsen af træ i byggeriet.

Torsdag d. 23. maj holder Jonas Sangberg oplægget 'The Future is Light — More Efficient and Climate Friendly Construction with Wood', hvor han med udgangspunkt i en række af Sangbergs projekter løfter sløret for, hvordan træbyggeri – udover miljømæssigt – også bliver økonomisk bæredygtigt.   

Se hele programmet for Build in Wood her >> 


Sundbo: fsb's første træbyggeri

Et af de projekter du kan høre om på Build in Wood er Sundbo, som er et seniorbofællesskab, der skal opføres på Amager. Projektet og den bagvedliggende dialogproces er en del af et nyt værdiprogram og en ny værktøjskasse, Fremtidens urbane seniorkollegie, der er udviklet af fsb, Realdania, seniorbofællesskabs- foreningen Sundbo og FUTU. Giver Københavns borgerrepræsentation grønt lys, bliver seniorbofællesskabet fsb’s første træbyggeri.

LÆS OGSÅ: Seniorbofællesskab bliver fsb’s først træbyggeri 


VoksenPlus — Klimavenlige voksenboliger

Et andet projekt du får indsigt i på Build in Wood er VoksenPlus, som Sangberg har udviklet i samarbejde med Tetris. Planen er, at der skal opføres omkring 2.000 boliger inden for de næste 3-4 år rundt omkring i Danmark. VoksenPlus skal bygges med træmoduler og genanvendelige byggematerialer, hvilket naturligt indskriver VoksenPlus i den cirkulær økonomi. Ambitionen er minimum at opnå guld i DGNB-certificering.

LÆS OGSÅ: BIM for seniorer  

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sangberg Architects

Dampfærgevej 10, 1.tv
2100 København Ø
Danmark
Sangberg Architects

Billeder & videoer

Tetris og Sangberg har udviklet VoksenPlusSundbo bliver fsbs første træbyggeri

Send til en kollega

0.109