23948sdkhjf

Bladt skal bygge bro over Folehaven

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bladt Industries A/S

Bladt Industries har netop skrevet kontrakt med Københavns Kommune om leveringen af en cykel- og gangbro, som vil krydse den tæt befærdet Folehaven i udkanten af Valby.

Det bliver en 135 meter lange og 5,5 meter brede cykel- og gangbro, som kommer til at krydse den trafiktunge ”Folehaven”. Designet er udført af Dissing+Weitling, dimissioneret af COWI og skal bygges af Bladt Industries for kunden Københavns Kommune.

Projektstart for Bladt Industries vil finde sted i april måned, hvor hele planlægningsfasen igangsættes, men for beboerne i området vil der ikke ske ændringer før primo maj, hvor anlægsarbejder og funderingen vil finde sted.

Brosektionerne, der bliver i alt syv sektioner, vil ankomme til byggepladsen henover efteråret, hvor også montagen af brosektionerne vil finde sted. Selve hovedsektionen, som vil krydse Folehaven er allerede nu planlagt til at finde sted sen efterår, hvor der vil være periodevis weekendspærring. 

”Vi har gennem tiden leveret mange spændende broprojekter og vi glæder os meget til at opstart af dette spændende projekt, som er lige rundt om hjørnet”, siger Søren Nielsen, afdelingschef, Bladt Industries

Tilbage i 2009 leverede Bladt Industries en tilsvarende bro til Københavns Kommune – Åbuen, som krydser den befærdede Åboulevard – et helt unikt design også tegnet af arkitekterne Dissing+Weitling. Siden 2009 har Bladt været involveret i mange forskellige projekter, hvoraf flere af disse også er med Dissing+Weitling bag den arkitektoniske udførelse. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bladt Industries A/S

Nørredybet 1
9220 Aalborg Øst
Danmark
Bladt Industries A/S

Send til en kollega

0.138