23948sdkhjf

Bladt Industries henter erfaren salgsdirektør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bladt Industries A/S

Som en del af Bladt Industries fortsatte professionalisering har virksomheden ansat en af de mest erfarne kapaciteter indenfor energi og renewables, Nils Overgaard, som Chief Sales Officer (CSO).

Han får det globale ansvar for salg og forretningsudvikling.

”Nils har en dyb forståelse for, hvor industrien og vores kunder er på vej hen – herunder hvordan vi kan bidrage til at optimere vores kunders konkurrencekraft. De kompetencer tager han nu med ind i Bladt med det mål at styrke vores kunderelationer yderligere,” siger CEO i Bladt Industries Klaus Steen Mortensen.

Nils Overgaard kommer fra en stilling som nordisk industriansvarlig for energiselskaberne i IBM og var før det ansvarlig for strategiske kunder i Norden i Vestas Offshore.

”Jeg har brugt det meste af min karriere på internationalt at bygge langvarige kunderelationer og skabe tætte partnerskaber med kunderne. Det har jeg tidligere forfinet i Vestas og senest i IBM – og det vil jeg også fokusere på i Bladt Industries,” siger Nils Overgaard, der får ansvaret for en ny samlet enhed bestående af Commercial & Sales samt Business Development. Nuværende VP for Commercial & Sales Lars Bender fortsætter som en del af Nils Overgaards team.

Som leverandør af kritiske komponenter til de store offshore wind projekter er målet, at Bladt i stigende grad supporterer kundernes udvikling. På den måde er det ambitionen at udvikle Bladt Industries’ værdikæde i markedet og dermed fremtidssikre Bladt som en af verdens mest kompetente leverandører af komponenter til vindindustrien.

Nils startede den 1. maj og med titlen Chief Sales Officer, CSO.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bladt Industries A/S

Nørredybet 1
9220 Aalborg Øst
Danmark
Bladt Industries A/S

Send til en kollega

0.125