23948sdkhjf

Gen-bespænding af sold med filtervæv

| Medlemsnyhed | Indrykket af WestCoast® Tråd & Plader ApS

Gen-bespænding af sigtesold med ny filtervæv er en omkostningseffektiv løsning. WestCoast Tråd & Plader ApS har mange års erfaring i at genanvende eksisterende rammer ved at lime ny trådvæv på.

Der er sund fornuft i at genanvende eksisterende rammer. Både økonomisk og i udnyttelsen af ressourcer.

WestCoast Tråd & Plader tilbyder filterdug fremstillet af en trådvæv i høj kvalitet. Vi har mulighed for at genbespænde din ramme med en filterdug af samme type trådvæv, som den der sidder i forvejen. Men vi har også mulighed for at lægge en anden type væv på, hvis det kan give dig bedre egenskaber i forhold til dit produkt, økonomi eller produktionstekniske forhold.

Hvis du er usikker på, hvilken type væv du anvender i dag, kan vi normalt hjælpe med at identificere såvel materiale, trådtykkelse, maskestørrelse og væveart.

På værket, hvor trådvævet fremstilles, sidder eksperter, som har et godt samarbejde med producenter af sigtesoldsmaskiner over hele verden. Ad den vej har eksperterne opbygget viden om, hvilke karakteristika vævet skal besidde for at fungere optimalt i forhold til bespænding på ramme, at modvirke tilstopning og sikre en lang levetid.

Normalt kan vi give et hurtigt prisoverslag på gen-bespænding, hvis vi får oplyst antal, dimensioner på ramme samt specifikationer på den ønskede filtervæv.

Vi kan naturligvis også levere trådvæv på metermål, og vi har et omfattende udvalg af væv og net på lager i forskellige materialer, bredder, længder, trådtykkelse og maskeåbning.

For yderligere informationer besøg vores hjemmeside her, eller kontakt vores sælgere telefonisk +45 76 12 33 66.

Medlemsnyhed

Indrykket af
WestCoast® Tråd & Plader ApS

Forum Kirkevej 26
6715 Esbjerg N
Danmark
WestCoast® Tråd & Plader ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.129