23948sdkhjf

Video: Scantrons adgangskontrolsystem ved Ø-huset, Ørestaden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scantron A/S

Se hvordan beboeren nemt kan bruge sin nøglebrik til åbning af hoveddøren, postkassen samt lejlighedsdøren.

Heimstaden har opført 300 nye lejligheder beliggende i Ørestad City ud mod Ørestads Boulevard. Med cykelafstand til indre København og omringet af dejlig natur gør det området meget attraktivt for både unge og ældre. Naturen og den hyggelige gård kan nydes fra alle lejlighedernes altaner.

Scantrons adgangskontrolsystem er integreret på tværs af bygnigen, hvilket betyder, at én nøglebrik giver adgang til samtlige døre! Beboeren kan nemt bruge sin nøglebrik til åbning af hoveddøren, postkassen samt lejlighedsdøren. Det er muligt at integrere både online og offline læsere i Scantrons adgangskontrolsystem, som administreres via den brugervenlige Nova software. Se mere i videoen her.

Ved Ø-husets hoveddøre er der monteret digitale MIXCompact dørstationer med ADK-læser og digitalt navne-display. Ved lejlighedsdørene er der installeret SensoLock® låsecylindere, som erstatter den traditionelle nøgle/lås i døren. Her kan beboere låse sig sikkert ind i lejligheden med deres personlige nøglebrik. Samme brik bruges ved hoveddøren samt ved Nexus læseren i entréen til de digitale postkasser. For at øge sikkerheden i bygningen er der installeret brandkommunikation i form af et brandmandspanel placeret i bygningens opgang. I tilfælde af en nødsituation og evakuering kan der kommunikeres til alle lejligheder. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scantron A/S

Gammelsø 2
5000 Odense C
Danmark
Scantron A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.144