23948sdkhjf

Hvorfor skal man bruge en luftdyse, når man blæser med trykluft?

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Du kan reducere støjniveauet med op til 63% - og lige nu kan du spare kr. 360 på Pro One blæsepistolen

Her er 5 grunde
Luftdyser er ikke et must, hvis du blæser med trykluft. Men hvis du vil forbedre arbejdsmiljøet og spare energi, kan installation af dyser være en nem og effektiv løsning. Luftdyser hjælper dig med at sænke lydniveauet, reducere brugen af trykluft og forhindre arbejdsskader.

Det er samme princip som i private hjem
I brusebadet bruger vi normalt et brusehoved, der deler vandet og sørger for at vandet sprinkler ud over hele kroppen. Et brusehoved er et must for mange af os. Brusehovedet hjælper os med at spare energi og sørger for, at vi bruger vandet på en effektiv måde. En luftdyse til trykluft har samme formål, nemlig at styre trykluften og sikre, at man bruger den på en effektiv måde, afhængigt af ens behov.

Minimere risikoen for turbulens
Blæsning med trykluft er normalt forbundet med høje lydniveauer, men det behøver ikke at være sådan. Årsagen til støjen er, at luften har mulighed for at bevæge sig frit, hvilket forårsager turbulens. Dette problem opstår normalt, når du bruger et åbent rør eller en blæsepistol uden dyse, da det er sværere at kontrollere trykluften, når den blæses gennem et stort hul.

Hvis du bruger en luftdyse i stedet for, er det meget nemmere at styre luften og forhindre turbulens. Hvis du kan minimere turbulensen, kan du sænke lydniveauet og skabe en meget mere lige og kraftig luftstrøm.

En luftdyse hjælper dig med

·       At bruge trykluften effektivt
·       At reducere turbulensen
·       At bruge den omgivende luft
·       At halverer lydniveauet
·       At reducere risikoen for arbejdsulykker

Alle vores produkter fra Silvent kan med deres patenterede design nedbringe energiniveauet med op til 35% og støjniveauet med op til 70%, når der blæses med trykluft.

Pro One kampagne
Vores kampagne på Pro One blæsepistolen, hvor du kan spare 40% (360 kr.) løber til 20. juni.

Læs mere om alle fordelene og bestil Pro One til kampagnepris her

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094