23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Netværk med andre fra branchen

Hos Brødrene Dahl ser man frem til resten af året, som byder på storslåede arrangementer og faglige kurser for medlemmer af Klub Dahl.

Klub Dahl er Brødrene Dahls kundeklub for mindre håndværksvirksomheder, hvor alle medlemmer optjener point på alle køb over 1500 kr. både i de 53 butikker, via telefon og på bd.dk. Det er gratis at være medlem og et medlemskab giver adgang til rabatter, tilbud og et større fællesskab.

Første halvår, har medlemmer haft mulighed for at deltage i salgskurser og faglige netværksarrangementer, hvor der er stillet skarpt på tidens håndværker. Til arrangementerne har det været muligt, at blive opdateret om de nyeste tendenser fra leverandører og netværke med andre fra branchen.
”Responsen fra vores kunder er positiv. Arrangementerne er kommet for at blive. Det har længe været et klart mål for Brødrene Dahl, at gøre Klub Dahl til en kundeklub der skaber værdi for kunden, det skal være en kundeklub der handler om mere end bare point. Vi arbejder løbende på at komme tættere på vores medlemmer og vi kan se at arrangementer og kurser skaber værdi. Mindre håndværksvirksomheder har ikke altid tiden til at følge op på videreuddannelse, og bliver dermed ikke opdateret på de nyeste tendenser. Den udfordring forsøger vi at imødekomme igennem kurser og netværksarrangementer, der er skræddersyede deres behov.” Fortæller Marketingchef Sinne Kold

Næste halvår byder Klub Dahl indenfor til flere forskellige netværksarrangementer og kurser – hvor faglighed og netværk er i fokus. ”Vi har flere forskellige arrangementer og kurser i pipeline. Flere af vores arrangementer bliver afholdt hos nogle af vores største leverandører, hvor der vil være rundtur, fokus på mersalg og de nyeste tendenser. Derudover fortsætter vi succesen med vores salgskurser, hvor vores medlemmer har mulighed for at blive styrket i mersalg, kundekontakt og optimering.
Som noget helt nyt, vil der være mulighed for at tage hele familien med til flere af vores arrangementer. Det vil særligt være vores julearrangementer, hvor vi laver indslag for hele familien.” Fortæller Sinne Kold

 

Brødrene Dahl A/S
Park Allé 370
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81822514

Kontaktperson

MR
Maria Randow
marran@bd.dk

Send til en kollega

0.046