23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mobil dørtelefoni med webbaseret administration – Scantron A/S

Har I brug for en fleksibel mobil dørtelefonløsning, hvor I skal kunne modtage dørkald hvor og når som helst? Så læs mere her!

I dagens Danmark er vi generelt bliver mere vant til at bruge vores mobiltelefoner til dagligdagens opgaver og det er derfor også en oplagt mulighed til dørtelefoni. Her behøver man ikke være hjemme for, at kunne besvare dørkald fra gæster – og man kan hurtigt lukke besøgende eller postbuddet ind i opgangen via mobilen. Den mobile dørtelefonløsning kræver ikke kabling op til lejlighederne, hvilket gør det til en nem installation. Scantron har videreudviklet på løsningen og har integreret en smart webportal, hvor både brugere og administrator har adgang til at kunne ændre de telefonoplysninger, som er tilknyttet kontoen.

Scantron gør det nemt at få dørtelefoni direkte på mobilen, hvor en beboer eller medarbejder kan modtage dørkald som et almindeligt telefonopkald. På denne måde kan brugeren bevæge sig frit i eller udenfor ejendommen. Brugeren lukker nemt gæster ind ved at trykke på tasten ”7” på telefontastaturet, hvilket aktiverer døråbning. Mobil dørtelefoni er en smart bolig- og erhvervsløsning, som ikke kræver installation af software på telefonen. Derudover skal brugeren ikke bekymre sig om internetdækning.

Scantrons mobil dørtelefoni kendes også som GSM dørtelefoni.

Mobil dørtelefoni med webbaseret administration

Scantrons nyeste funktion inkluderer en tilknyttet webportal til løsningen. Via webportalen kan administrator og brugere nemt tilgå kontoen via et unikt login og ændre de brugere og telefonnumre, som er tilknyttet kontoen/lejligheden. Administratoren kan ligeledes hurtigt fjerne eller tilføje brugere og telefonnumre ved ind- og udflytning.

Læs mere om Scantrons mobil dørtelefonløsning her.

Udvid med adgangskontrol

Det er muligt at udvide Scantrons dørtelefoni med adgangskontrol. Scantrons ADK sortiment dækker over flere emner og det er bl.a. muligt at integrere online og offline læsere, booking- og infoskærme samt parkering- og elevatorstyring. Hvis man kombinerer løsningerne, vil en bruger kun skulle bruge deres mobiltelefon og adgangsbrik til bygningens døre og døråbning. Hele systemet administreres fra en online platform og man kan nemt og effektivt holde styr på hvem der har adgang og hurtigt fjerne mistede adgangsbrikker, hvilket ellers kan være tidskrævende med mekaniske nøgler.

Læs mere om Scantrons adgangskontrol her.

Scantron A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26157374
P nummer: 1008578687

Send til en kollega

0.062