23948sdkhjf

Ole Gregers Jensen fejrer 25 års jubilæum hos EL:CON

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Elektriker Ole Gregers Jensen kan fejre sit 25 års jubilæum hos EL:CON i Roskilde den 27. juni 2019. Han er – og har altid været – entrepriseelektriker helt ind til benet.

Tekst Mette Riis, HR og kommunikation, meri@elcon.dk

»Jeg trives i EL:CON, og jeg har det bedst i velkendte rammer på større entrepriser, så jeg bliver nok her, indtil jeg går på pension«, forklarer jubilaren, der i det seneste år har arbejdet på en industrientreprise, EL:CON udfører på Christianshavn.

»Ole er fagligt dygtig. Når han fx har lavet en eltavle, står den knivskarp som hugget i marmor. Han er en god kollega med et godt humør, og han er vellidt blandt sine kollegaer. Men man skal bestille noget på Oles vagt! Han tager et stort ansvar, og han er med til at gøre en forskel i EL:CON«, fortæller regionsdirektør Palle Egelund Jensen.

Ole fortæller: »Faktisk blev jeg allerede ansat i MJ Elektro i 1986, som firmaet hed, før EL:CON opkøbte det. MJ Elektro var kendt i området og et firma, der havde opgaver på de store pladser, og dét var lige noget for mig, der kom fra en mindre, lokalt firma«.

Ole var en overgang væk fra virksomheden, men kom så tilbage i entreprisen – nu på 25-år: »Der er sket store forandringer, siden EL:CON opkøbte firmaet. Men vi er blevet et moderne firma, og som medarbejder får jeg gode opgaver og input«.

Fodbold og bukkejagt
Den 16. maj holder Ole fri – for det er den årlige premieredato for bukkejagten: »Ja, dén dato er hellig for mig, for det er min store passion at gå på jagt«.

Og den ivrige jæger har da også nedlagt nogle bukke gennem tiderne på egen jagt og med jagtklubben i Faxe Ladeplads: »Faktisk har jeg nok 50 opsatser (gevirer) derhjemme, og jeg kan huske hver og ét af jagtforløbene fra start, og indtil jeg får nedlagt byttet«, forklarer han men må dog med beklagelse konstatere, at størstedelen af jagttrofæerne stadig ligger i kasser og venter på mere vægplads.

Det var ikke just bukkejagt, der høstede størst interesse, da Ole »Zico« tilbragte sine ungdomsår på fodboldbanerne i Kr. Såby. Ole forklarer, at han var så dygtig en fodboldspiller, at Roskilde Boldklub fik øje på ham og hentede ham til klubbens 2. divisionshold.

Men øgenavnet »Zico« fulgte med fra Kr. Såby, og det hænger såmænd ved den dag i dag blandt kollegaerne i EL:CON: »Zico var i start 80’erne en blændende dribler og fodboldspiller fra Brasilien. Alle fik et øgenavn dengang, og dét hænger jeg på endnu«, griner han.

Tillykke med jubilæet Ole:-)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.094