23948sdkhjf

JFP fejrer rejsegilde på prisvindende BaseCamp

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jørgen Friis Poulsen a/s

Vi leder efter langvarige samarbejdsrelationer, og derfor screener vi vores partnere i en lang proces, inden vi indgår aftaler. Hele vejen igennem stod JFP og joint venture samarbejdet stærkt.

JFP a/s vandt totalentreprisen på BaseCamp Lyngby i joint venture med Max Bögl i 2018. Det enorme byggeri begynder nu at tage form. Den 6. juni blev der afholdt rejsegilde, og der faldt rosende ord fra alle involverede parter. BaseCamp, der vandt ”årets projekt” ved Estate Media er på  41.150 m², herunder 2.700 m² fælleshus og 8.100 m² grønt tag.

Bygherren roser JFP og joint venture samarbejdet

Jesper Dam, partner og Managing Director Scandinavia i BaseCamp Student Real Estate udtaler som bygherre på byggeriet: ”Vi er yderst tilfredse med JFP og joint venture samarbejdet. De har hele vejen igennem været fleksible, samarbejdsorienterede og lyttende. Det mærkede vi i særdeleshed, da vi i starten stødte på uventede jordforhold, som forårsagede en senere byggestart. Vi leder efter langvarige samarbejdsrelationer, og derfor screener vi vores partnere i en lang proces, inden vi indgår aftaler. Hele vejen igennem stod JFP og joint venture samarbejdet stærkt. Deres forretningsfilosofi var den rigtige, og de havde gode og konstruktive indspil til byggeriet. Vi vil rigtig gerne samarbejde med JFP igen, hvis de kommer i mål med byggeriet, som aftalt. Og det har vi ingen grund til at tro, at de ikke gør. Vi har da også allerede inviteret dem til at give bud på et nyt byggeri.”

Max Bögl roser byggeriets parter

JFP indgik totalentreprisen på BaseCamp i joint venture med Max Bögl. Til rejsegildet udtalte regionschef, Michael Cohen fra Max Bögl: ”Vi vil gerne sige stor tak til bygherren for, at vi blev valgt til BaseCamp og for det gode og konstruktive samarbejde. Byggeriet er udfordrende og spændende. Der er udarbejdet ikke mindre end 5.400 tegninger på betonelementvægge, 1.800 tegninger på facader og lagt 45 km kabler ud til at forsyne de 4.000 el-udtag. Det vidner om et gigantisk byggeri med mange komplekse løsninger og tekniske udfordringer. Men vi står på trods af en forsinket byggestart med en 35.000 m² stor bygning, der efter 12 måneder er nået til tops. Det kan vi være stolte af! Jeg vil gerne sende en særlig stor tak til alle håndværkerne hos vores gode underentreprenører. De leverer et fantastisk stykke arbejde.”

Fremdrift og store mængder

På BaseCamp er alt i stor skala. Der er monteret små 11.000 m² elementer, som udgør tre fjerdedele af entreprisen. 687 badekabiner er installeret, og udgravning af etape 8, som er den sidste etape på byggeriet er startet. Undergulve er i gang med at blive støbt, og til oktober forventes opgang D med 150 studieboliger og 6 fælleskøkkener/fællesrum at stå klar. Uanset de mange timer der er forbrugt på byggepladsen, er dette gennemført uden uheld, hvilket vidner om, at det store fokus på arbejdsmiljø har båret frugt. Det følger tidsplanen og står klar med første etape til studiestart i september 2020 og med slutaflevering i december 2020.

Byggeriets parter består af bygherren, BaseCamp Student Real Estate, ingeniørfirmaet ÅF Buildings Denmark, arkitektfirmaet Lars Gitz Architects A/S, Landskabsarkitekt Kragh & Berglund og totalentreprenøren JFP a/s og Max Bögl International SE i joint venture.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jørgen Friis Poulsen a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Danmark
Jørgen Friis Poulsen a/s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141