23948sdkhjf

Nyt digitalt planlægningsredskab til byggebranchen

| Medlemsnyhed | Indrykket af BASF A/S

Webbaseret redskab til hurtig og nem planlægning og specificering af byggeprojekter

Med Online Planning Tool har Master Builders Solutions® fra BASF udviklet et innovativt specifikationsværktøj, der ikke blot hjælper professionelle i byggebranchen med at finde de rigtige løsninger til deres projekter hurtigt og nemt, men som også kan tilpasses fleksibelt til skiftende projektkrav. Værktøjet giver vigtig information på hvert trin af projektplanlægningen. Det nye Online Planning Tool findes på mere end ti europæiske sprog deriblandt dansk. 

Godt modtaget i byggebranchen

”Værktøjet har allerede bevist sit værd ved praktisk anvendelse i virkeligheden,” beretter Elisabeth Casas Bolivar, projektleder og ansvarlig for konceptudviklingen af Online Planning Tool hos BASF. ”F.eks. har et antal ingeniørfirmaer i Spanien meget aktivt brugt værktøjerne i nogen tid, og i Italien, Polen og Tyskland hjælper Online Planning Tool i øjeblikket med designfasen af infrastrukturprojekter i vandforvaltningssektoren.”

Detaljeret information inkl. BIM-objekter

Med Online Planning Tool har man nem adgang til relevante tekniske datablade, specifikationsdokumenter, ydeevnedeklarationer, testrapporter, BIM-objekter mm. Hvor det er relevant, supplerer referenceprojekter og instruktionsvideoer dataene. Med et enkelt klik kan man forespørge om produkter og priser, og projektrapporten gemmes, så den straks kan downloades.

Casas Bolivar fortæller, at tilbagemeldingerne har været positive hele vejen igennem: ”Vores kunder roser os bl.a. for, at det er enkelt at downloade specifik projektdokumentation og få oplysning om priser.”

Online-planlægning – let, hurtigt og smart

Online Planning Tool stilles gratis til rådighed og kan bruges når som helst og hvor som helst – både på en computer og på tablets og smartphones. Man kan få adgang til projektrapporten, når man ønsker det, og den kan hurtigt ændres, hvis der opstår nye behov.

Pt. kan Online Planning Tool være en hjælp ved projekter omhandlende reparation og beskyttelse af beton i spildevandsanlæg, drikkevandsanlæg og industri, men andre projekttyper er på vej.

Mere info og adgang til Online Planning Tool

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BASF A/S

Hallandsvej 1
6230 Rødekro
Danmark
BASF A/S

Send til en kollega

0.119