23948sdkhjf

Elbek & Vejrup får en flot 2. plads som Europas bedste arbejdsplads 2019

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elbek & Vejrup A/S

En klar strategi, dyb specialisering, medarbejderinvolvering, fantastisk sammenhold og kompetenceudvikling i verdensklasse gør, at Elbek & Vejrup er blevet tildelt en imponerende pris som Europas anden bedste arbejdsplads 2019.

Flere års målrettet fokus på medarbejdertrivsel kulminerer nu med kåringen af rådgivnings- og IT-virksomheden Elbek & Vejrup som den anden bedste arbejdsplads blandt mellemstore virksomheder i Europa. Ifølge medarbejderne er Elbek & Vejrup ganske enkelt en enestående arbejdsplads. Således svarer 99 pct. af medarbejderne 5 ud af 5 på spørgsmålet: Alt taget i betragtning er det et rigtigt godt sted at arbejde.  Kåringen er foretaget af Great Place to Work, som analyserer og certificerer virksomheder globalt og dermed sætter standarden for exceptionelt gode arbejdspladser.

Spørger man administrerende direktør Niels Elbek, er opskriften på den flotte placering enkel: ”Vores strategi har fra starten af virksomhedens 23-årige historie været enkel. Vi skal være de dygtigste i Danmark inden for vores felt. Den enkle strategi har nemlig to konsekvenser: Det er nemt at tiltrække kolleger, for når du er den dygtigste til det, du laver, vil folk gerne ansættes. Og det er meget nemmere at få kunder. Den strategi holder stadigvæk, og vi siger det stadigvæk.”

Niels Elbek uddyber: “Vi bruger meget krudt på at være de bedste i klassen til vores fag, som vi virkelig kan lide og er 110% engageret i. Det har vi arbejdet på i rigtig mange år, og det er lykkedes for os. Samtidig betyder vores renommé, som en yderst attraktiv arbejdsplads, at det er meget nemmere at rekruttere dygtige, nye kolleger samt fastholde vores nuværende kompetente og engagerede kolleger.

Medarbejdernes fortjeneste
Medarbejdertilfredshed har høj prioritet hos ledelsen, hvor man fokuserer på at skabe rammerne for, at kollegerne i fællesskab kan skabe den bedst tænkelige arbejdsplads. Her har det også stor betydning, at man har nogle utroligt kompetente ledere, som går forrest, når det gælder om at skabe et godt arbejdsmiljø. Det betyder, at medarbejderne kender rammerne for deres arbejde og får mulighed for at specialisere sig. Samtidig investerer Elbek & Vejrup mange ressourcer i at hyre branchens førende eksperter til udvikling af medarbejderne.

 ”I bund og grund er det medarbejderne selv, der skaber den gode arbejdsplads. Vi kan som virksomhed fastlægge strategien og sætte rammerne. Herfra er det medarbejderne selv, som gennem arbejdsglæde og kollegialt samvær tager ejerskab og skaber en suveræn arbejdsplads. Jeg er dybt taknemmelig, stolt og imponeret over den arbejdsplads, som mine gode kolleger har skabt. Denne pris er i høj grad deres fortjeneste,” siger Niels Elbek.

Medarbejdertilfredsheden og en høj fastholdelsesprocent kan i øvrigt aflæses direkte i Elbek & Vejrups økonomiske resultater. Virksomheden præsenterede i oktober 2018 det bedste resultat nogensinde i virksomhedens historie med rekordhøj omsætning og overskud.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elbek & Vejrup A/S

Tangen 6
8200 Aarhus N
Danmark
Elbek & Vejrup A/S

Send til en kollega

0.123