23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kapacitet; har du nok? Hos Hosta Industries har vi fået mere…

Kapacitet kan måles på flere måder! Både i forhold til volumen, men også inden for kompetencer – både vidensmæssigt og teknologisk. Hosta Industries har oprustet på alle fronter….

Hurtigere levering af laserskårne plader
Udvidet kapacitet i vores pladelaserafdeling giver kortere gennemløbstid. Efter en periode med kun tre lasere i drift pga. installation af ny laser samt nyt højlager, har vi kortvarigt oplevet en flaskehals i produktionen. Nu er vores nye fiberlaser dog i fuld drift, hvilket giver en kapacitet på fem pladelasere. Heraf forsynes to lynhurtigt med plademateriale fra det nye Antil højlager. Højlageret giver samtidig nye muligheder for ubemandet kørsel, hvorved vi reelt kan køre i døgndrift alle ugens hverdage. Vi kan derfor nu tilbyde pladelaserskæring med leveringstider på 5-7 arbejdsdage, afhængig af materialetype og ordrestørrelse. Læs mere her

Endnu stærkere på svejsning - EN1090 certificering føjes til porteføljen
Vi fik i begyndelsen af 2019 vores EN1090 EXC-2 certificering i hus. Certificeringen er en naturlig forlængelse af den måde, vi arbejder med kvalitet på, og giver os nye muligheder for at tilbyde produktion af emner til bærende konstruktioner.

Svejsning har altid været et nøgleområde for os, og kompetencemæssigt spænder vi bredt inden for blandt andet sort stål, rustfri og aluminium samt automatisering af produktioner i vores to svejserobotter. Med den nye certificering kan vi kombinere CE mærkning af stål med vores eksisterende erfaring og dermed tilbyde en bredere palette af ydelser til vores kunder. 

Når vi skal klædes bedre på….
Når vi rådgiver kunderne om svejsning, er det afgørende, at vi er klædt på med den nyeste viden inden for området. For at klæde vores sælgere, ordrebehandlere og projektledere bedre på indenfor svejsning har vi haft fornøjelsen af at bruge Tibnors kompetencer indenfor feltet. Det skete ved et miniseminar om svejsning og den påvirkning, det har på stålet. En spændende dag, der gav grundlag for endnu bedre sparring med kunderne.

Rørbukning som ydelse
Vi har i år taget hul på et komplementerende forretningsområde; rørbukning. Vi ser rørbukning som et naturligt supplement til vores i forvejen brede palette. De første opgaver er leveret, og vi er i gang med de næste kundeprojekter. Vi er nysgerrige på processen, og kan allerede se synergierne mellem rørlaserskæring, rørbukning og øvrige processer. For vores kunder er det en fordel, at vi kan varetage så meget af værdikæden, som muligt, da det minimerer håndtering og overlevering mellem forskellige underleverandører og dermed forkorter gennemløbstiden.

Resten af 2019 kommer til at gå med at blive klogere på rørbukkerens formåen og starte flere nye kundeprojekter op. Måske det skal være dit?

Vi står meget gerne til rådighed for en snak omkring muligt samarbejde – både med nye og eksisterende kunder samt leverandører.  Måske vi kan hjælpe med din proces, eller du kan gøre os klogere på et nye område. Se kontaktpersoner på vores hjemmeside

Vi holder ferielukket i uge 29, 30 og 31, men er klar til at modtage henvendelser igen den 5. august.

Vi ønsker alle en rigtig god sommer!

Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14119094
P nummer: 1000683228

Send til en kollega

0.047