23948sdkhjf

Applied VariMount350 Kompressor

| Medlemsnyhed | Indrykket af Meldgaard Silikat A/S

Meldgaard Silikat udvider Applied sortimentet med en kraftfuld og fleksibel tilføjelse til Applied familien

I flere årtier har Applied designet og fremstillet sandblæsere, der kræver enorme mængder komprimeret luft, så de har haft et forspring, da de gik i gang med at designe en PTO drevet kompressor. Nu efter cirka fire år under udvikling, præsenteres Applied VariMount 350 Kompressor.

Fleksibilitet

I modsætning til andre mobile kompressorer på markedet, er Applieds VariMount 350 designet til at blive PTO-drevet enten foran eller bag på din traktor. Det fjerner de udfordringer, der er med at trække en pladskrævende, mobil dieselgenerator bag din traktor, fordi VariMount 350 benytter din traktors motor, derved halverer du dine dieseludgifter og udledninger med det samme.

Spreder du gylle med slæbeslanger og har brug for at blæse gylle-slangen igennem? Måske har du brug for at få rengjort mejetærskeren før den forlader marken? Eller din ballepresser eller græsslåmaskine? Med VariMount 350 monteret på din traktor har du alle de luftkræfter du har brug for til at klare alle opgaverne.

Tilbage på gården kan du tilslutte en Applied sandblæser til VariMount 350, og så har du blæsekraft til at rengøre og renovere gamle tanke eller rustent maskineri. Og det er ikke kun landbruget, der kan drage nytte af den fleksible VariMount 350; dens potentielle anvendelsesmuligheder rækker også til byggefirmaer, fabrikker og seriøse hobbyfolk.

Kontakt os - vi hjælper gerne

Lars tlf. 20 33 72 21

lr@meldgaard.com

Claus tlf. 20 33 72 22

cj@meldgaard.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Meldgaard Silikat A/S

Askelund 10
6200 Aabenraa
Danmark
Meldgaard Silikat A/S

Send til en kollega

0.129