23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3 Kubota minigravere til Allan Villadsen A/S

Endnu en tilfreds kunde får leveret Kubota minigravere

3 Kubota minigravere til Allan Villadsen A/S

Kloak og VVS firmaet Allan Villadsen A/S har travlt og får bl.a. flere og flere spændende opgaver inden for kloakområdet.
Man besluttede derfor i februar 2019 at investere i tre nye gravemaskiner til mindre og mellemstore graveopgaver. Efter en grundig research fandt man frem til at maskinerne skulle komme fra Kubota og leveres af Løwener.
Det blev til følgende maskiner (selvfølgelig lakeret i deres sædvandige blå farve):


I den forbindelse udtaler Kent Hansen, ansvarlig kloakmester hos Allan Villadsen A/S. ”For os var der ingen tvivl om at det skulle være maskiner fra Kubota. Vi søgte fra starten efter maskiner, hvor kvalitet og funktionalitet var i top og de egenskaber får vi med Kubota-maskinerne. Samtidig fandt vi i Løwener en partner som kunne sikre os en god aftale både ift. pris og service.”

Lidt om firmaet
Allan Villadsen A/S er beliggende på Valseholmen i Hvidovre og udfører udover diverse kloakarbejder også VVS arbejde herunder styring af varmecentraler for en lang række boligselskaber, virksomheder og private kunder i Storkøbenhavn. Hertil kommer at man også har en anlægsafdeling der projekterer arbejder inden for VVS.
Virksomheden er således relativ unik i sin opbygning og kan løse selv komplicerede opgaver indenfor kloak og VVS områderne.

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387
P nummer: 1003120068

Send til en kollega

0.049