23948sdkhjf

Hvordan vælger man det rigtige dørtelefonianlæg: Dørtelefon eller monitor?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Freund Elektronik A/S

Dørtelefon eller Monitor? Et audio eller video dørtelefonianlæg er en vigtig del af sikkerheden i ethvert hjem eller enhver bygning.

Dørtelefon eller Monitor?
Dørtelefon eller Monitor? Et audio eller video dørtelefonianlæg er en vigtig del af sikkerheden i ethvert hjem eller enhver bygning. Sikkerheden er en stor faktor når der skal vælges et dørtelefonianlæg. Samtidigt er det vigtigt at vælge et dørtelefonianlæg der passer til slutbrugerens behov.

Det er vigtigt at kende til kendetegnene og funktionerne der lever op til vores krav, for at kunne vælge mellem et audio eller video dørtelefonianlæg. Her er det vigtigt at beslutte sig for om man ønsker et system med billed- eller avancerede funktioner, eller om en mere basal løsning er tilstrækkelig til ens behov. Den beslutning afhænger også af hvilket sikkerhedsniveau man efterspørger, og hvor avanceret brugeroplevelsen må være. Når det så er sagt: Hvordan vælger man det rette dørtelefonianlæg?

Samtalemuligheder: Kun lyd, eller med lyd og billede?

Dette er det første spørgsmål der bør stilles inden man vælger et dørtelefonianlæg: Hvad vil vi have? Audio eller video?

Hvis du er på udkig efter en enkel løsning og hvis enten du eller din kunde ikke er interesseret i øget sikkerhed til hjemmet eller bygningen, så kan et audio anlæg være tilstrækkeligt. Et audio anlæg består af en udendørs dørstation samt en dørtelefon i hjemmet og kan installeres enten analogt eller digitalt.

Men, hvis man ønsker at tilføje mere sikkerhed til dørtelefonianlægget, er et video system det perfekte valg. Dørtelfonianlæg med video er en audiovisuel løsninger der har kamera indbygget i den udendørs dørstation, og en monitor på den indendørs dørstation. Videosystemet gør det muligt at se hvem der ringer på, samt se hvad der foregår udenfor bygningen eller hjemmet. De mest avancerede video dørtelefonianlæg benytter digital teknologi som DUOX.

Ekstra funktioner ved dørtelefonianlæg

Teknologien i moderne dørtelefonianlæg udvikles hele tiden. Det er nu muligt at have mere sofistikerede dørstationer der forbedrer både brugervenlighed og sikkerhed. Moderne dørstationer kan påbygges med ekstra tilbehør så de f.eks. kan integreres med adgangskontrolsystemer, home automation, eller kontrol af elevatorer. FERMAX tilbyder video dørstationer der kan virke sammen med overvågningskameraer, kan gemme billeder, eller styre smart home funktioner.

PHOTO CALLER

DUOX, det fuldt digitale 2-leder system fra FERMAX, overrasker og fornøjer stadigt markedet for beboersikkerhed. Det seneste produkt fra den ledende virksomhed indenfor dørtelefoni og adgangssystemer er PHOTOCALLER. Denne nye funktion er integreret i VEO og VEO-XS dørstationer som standard. Til samme pris  tilbyder DUOX fantastisk værdi for pengene og med den ekstra fordel at man automatisk tager et billede af den der ringer på dørklokken. PHOTOCALLER kan lagre op til 150 billeder med tilhørende dato- og tidsinformation. Det er en innovativ high-end løsning der bringer fordelene ved image-capture til standard serien af Fermax DUOX dørstationer.

Overvejelser

Når der skal vælges en udendørs dørstation til en bygning eller et hjem er det vigtigt at overveje både materialet den er fremstillet af, samt hvor synlig den er i mørke. Dørstationer fremstilles typisk i aluminium eller rustfrit stål.

Man skal også overveje lysstyrken, så det er let at betjene dørstationen om aftenen eller i steder med dårlige lysforhold. FERMAX udendørs stationer har indbygget lys system til brug i mørke.

Et  dørtelefonianlæg kan bruges til meget mere end til blot at åbne døre. Hos Freund Elektronik kan vi tilbyde mange former for tilføjelser eller udbygninger der gør det mulig at levere den perfekte løsning til kundens behov. F.eks. kan systemet sættes op til at kunne betjene flere indgange uafhængigt af hinanden, eller tilkobles flere indendørs stationer med monitorer, som f.eks. i kontorbygninger. Der er også mange muligheder i forhold til design og materialer når man vælger dørstation så man kan få en løsning der passer perfekt ind i enten hjemmet eller bygningen.

 Freunds Support team til hjælp af konfiguration

Freund team går i tæt dialog, med jeres driftsansvarlige, for at finde frem til den bedste individuelle løsning, der passer til jeres behov. For mere info, om hvordan Freund kan imødekomme jeres behov og ønsker, samt udfordringer med jeres adgangskontrol løsning er I altid velkommen til at tage kontakt, så vi sammen kan finde den bedste løsning, der passer til jeres behov.

Freund Elektronik A/S tilbyder kunderne teknisk hjælp til konfiguration, så man får det optimale ud af sin løsning.

Kontakt os for at høre mulighederne for en løsning der passer til dine behov på : www.freund.dk eller tlf. 66 16 24 14.

Følg Freund Elektronik A/S på LinkedIN , Facebook og Instagram og bliv opdateret med det nyeste indenfor dørtelefoni, IP-dørtelefoni, adgangskontrol, IP telefoni, IP varsling og Smart Home teknologier mm. Få informationer om gratis kurser, specialtilbud og nye produkter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Freund Elektronik A/S

Fuglebakken 119
5210 Odense NV
Danmark
Freund Elektronik A/S

Send til en kollega

0.097